Прекрасните държави, като тази, която си споменал Лонганлоне не са една и две. По-добре си кажи, за да не съм като оня съветски командир на подводница от вица:
"Седи Чукчата на леда и лови риба. По едно време се показва американска подводница, люка се отваря, излиза някакъв офицер и пита:
- Чукча, накъде отиде съветската подводница?
Чукчата показва с ръка накъде, американецът изкомандва към своите "Курс 270", прибира се и подводницата отплава.
След малко излиза съветска подводница, показва се офицер и пита:
- Чукча, накъде отиде американската подводница?
Чукчата отговаря:
- Взеха курс 270.
- Чукча, не се ебавай, покажи с ръка ..."
Та и аз така - направо си кажи, що да гадая, кофти режимите не са един и два, а отделно от това в зависимост от политическата ситуация криви излизат едни, а прави други, извън определенията кой е "избран справедливо", "демократичен", "недемократичен" и т.н.
"Седи Чукчата на леда и лови риба. По едно време се показва американска подводница, люка се отваря, излиза някакъв офицер и пита:
- Чукча, накъде отиде съветската подводница?
Чукчата показва с ръка накъде, американецът изкомандва към своите "Курс 270", прибира се и подводницата отплава.
След малко излиза съветска подводница, показва се офицер и пита:
- Чукча, накъде отиде американската подводница?
Чукчата отговаря:
- Взеха курс 270.
- Чукча, не се ебавай, покажи с ръка ..."
Та и аз така - направо си кажи, що да гадая, кофти режимите не са един и два, а отделно от това в зависимост от политическата ситуация криви излизат едни, а прави други, извън определенията кой е "избран справедливо", "демократичен", "недемократичен" и т.н.
Comment