Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-великите командири на историята

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Един от най-великите пълководци е Ян Собиески, разбил огромната османска армия под стените на Виена и спасил според мен западна Европа.

Comment

Тази тема е още по-субективна и от темата за най-великите провали. Най-добре е да се проведе гласуване. Изобщо не се сещам, обаче по какъв критерий може да се определи най-великия пълководец.:sm186:
      атанас написа
      за мен са много:Помпей,Леонид,Крас,Юстинян,Симеон,Перикъл,Ро мел...
      Този Юстиниан нещо ми се губи като пълководец. Коя армия е водил и кого е победил, че не се сещам?:sm186:
      Док Холидей написа
      дядо мраз
      Казва се Дядо Коледа и върви комплект с оръженосеца си Снежанка.
      Това е все едно да споменеш Кирил без Методий.

"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
      It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

атанас написа
        за мен са много:Помпей,Леонид,Крас,Юстинян,Симеон,Перикъл,Ро мел...
        Перикъл не е ли по-скоро известен с "обществената" си дейност? А Ро Мел е най-вероятно неизвестен за мен я египетски, я някакъв такъв военачалник
        И кат' сме тръгнали да изброяваме имена без критерии, давай да добавим и Кетцалкоатл, Уитсилопочтли, Тескатлипока и ... ъъъ Еекатъл
        Дали няма да се сетя и за някой друг с име, дето звучи по-така? Нищо, има време.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Уф, хайде стига ебавки (тая тема трябва да я изтрия и да счупя диска на сървъра след това, ама айде само със зключване ще минем )
          Форумен Правилник

Comment

Working...
          X