Динаин, пуснал съм цитат от сериозен форум. В него пишат и поляци и израелтяни и други. Освен това когато има забежки, примерно спомням си когато някои говореха за ТЯО при свалянето на руския самолет, администраторите ги предупредиха за бан. Така, че не наричай пасквили цитатите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Войната в Сирия
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Kramer написа Виж мнениеДинаин, пуснал съм цитат от сериозен форум. В него пишат и поляци и израелтяни и други. Освен това когато има забежки, примерно спомням си когато някои говореха за ТЯО при свалянето на руския самолет, администраторите ги предупредиха за бан. Така, че не наричай пасквили цитатите.
"Сирия - самая лучшая, самая честная, самая социально-ориентированная , самая мультиконфессиональная страна исламского мира и Ближнего Востока" - направо умирам.
Нека си пишат в тоя форум всички, аз конкретния текст визирам. Не е сериозно..."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
-
Dinain написа Виж мнениеЕ, как да ги наричам, като са лъжа до лъжа? То едно вярно изречение няма. И то елементарни неща, които се проверяват за секунди.
"Сирия - самая лучшая, самая честная, самая социально-ориентированная , самая мультиконфессиональная страна исламского мира и Ближнего Востока" - направо умирам.
Нека си пишат в тоя форум всички, аз конкретния текст визирам. Не е сериозно...
Comment
-
Да си призная, всичките спорове за обсадите и глада разколебаха първоначалното ми мнение за това кой е виновен. А според мен е важно да се разбере, но съзнавам че е почти невъзможно да разберем с пълна сигурност кой е отговорен за глада, ако нямаме информация от хора, които са замесени в събитията, или роднини на такива хора. Но при всички положения тази кампания в twitter с многото храна е отвратителна гавра. Едно е да оборваш аргументирано, че дадена снимка не е от Мадая или е от друг времеви период, а съвсем друго това- на практика признаваш, че глад има, но не ти пука и даже се подиграваш с претрупаните блюда.
Uzbek group in Syria trains children for jihad
A video released by the Imam Bukhari Jamaat shows children training with various weapons, reading the Koran, practicing mathematics, and learning Sharia and Arabic.
Не им стигат на руснаците бойците на ИД от всички бивши съветски републики, а има и куп борци от други групировки като тази от узбекистански деца например The Imam Bukhari Jamaat (also known as Katibat Imam al Bukhari), свързана с ан-Нусра.
Дано руснаците имат много добри служби, тези деца трудно ще бъдат превъзпитани
Comment
-
Саудитците щели да "подкрепят" мира в Сирия, няма майтап - спонсорите на терористите - умерени и неумерени -сега се изкарват пазители на мира. Цялата новина " Външният министър на Саудитска Арабия Адел ал Джубейр увери, че страната му „подкрепя изцяло“ усилията за разрешаване на сирийския конфликт, въпреки дипломатическата криза с Иран, предава AFP.„Ние заявихме и по-рано нашата подкрепа за сирийската опозиция и усилията да бъде намерено мирно решение за Сирия“, заяви Адел ал Джубейр на извънредната среща на външните министри на държавите от Арабската лига, която се провежда в Кайро. " Участниците обаче в преговорите изобщо не са ясни засега !
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеА коя била по-? В близкия Изток?"No beast so fierce but knows some touch of pity."
Comment
-
T-72М написа Виж мнениеKоментирай? Не бягай от отговора!
Ти проблеми с паметта ли имаш? Пускаш ми за втори път един и същ линк, на който съм ти отговорил още преди 3 дни в пост #12616.
Няма да намериш такова изявление, защото го няма."No beast so fierce but knows some touch of pity."
Comment
-
Dinain написа Виж мнение?
Ти проблеми с паметта ли имаш? Пускаш ми за втори път един и същ линк, на който съм ти отговорил още преди 3 дни в пост #12616.
Няма да намериш такова изявление, защото го няма.
на 1:48 - та секунда казва "Сирийска демократична армия"
То бива бива, ама твоето....
не съм очаквал така да се криеш в дупката си!
Затова ти казвам за н-ти път че е безмислено да се води каквато и да е дискусия с тебе! Други форумци ми го казваха, аз не вярвах. Но поне сега се убедих!
След като така се увърташ и бягаш.От сега нататъка нямам намерение, да водя с теб какъвто и да е диалог.Лошото само е че няма тук опция "блокиране" да не виждам че пишеш изобщо!
Comment
-
Syria, Latakia, Syrian Army Operations East of Salma to Capture Kadin Village & Several Hills.
Syria's Nusra Front kidnap activists in north
Отвлечени са двама влиятелни опозиционни активисти в Кафранбел от ан-Нусра. Те са имали радио станция, от която са критикували бунтовници от споменатата групировка. Единият от двамата е оцелял, след като ИД е надупчила колата му с 40 куршума през януари 2014, след което се възстановява 3 месеца. По-късно същата година, декември, е отвлеяен от ан-Нусра и бит в продължение на 3 дни и пак оцелява.
...
Това пък, според опозиционни активисти е руски разузнавателен самолет Ан 30 или Ан 32, над Шейх Мискин
تحذير محتوى الفيديو قاسي جداً وفيه مشاهد مؤلمة ولا ينصح لأصحاب القلوب الضعيفة بمشاهدته,والمقطع ليس لصدم المشاهدين وليس للتشجيع على العنف.http://qasioun.netht...
По непотвърдена информация САА е превзела Билалия в Източна Гута.
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеKramer вика, че нямало пропаганда и в следващия момент пуска този пасквил.
След това третото изречение не съм чел нататък. "Експертът" обясняват как Сирия на Башар била най-демократичното и свободно място в Близкия Изток, ако не и на планетата. Всички живеели мирно и задружно при невиждан просперитет, пеели и се смеели. Човек, наистина ли ги вярваш тези глупости...?Трол по списък.
Comment
Comment