Динаин, пуснал съм цитат от сериозен форум. В него пишат и поляци и израелтяни и други. Освен това когато има забежки, примерно спомням си когато някои говореха за ТЯО при свалянето на руския самолет, администраторите ги предупредиха за бан. Така, че не наричай пасквили цитатите.
Войната в Сирия
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-

Mehrdad Kadchari - някакъв ирански офицер, умрял днес под Алепо. Шиитите пробваха атака при Хан Туман, но вяла, отблъснаха ги."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)Comment
-
Е, как да ги наричам, като са лъжа до лъжа? То едно вярно изречение няма. И то елементарни неща, които се проверяват за секунди.
"Сирия - самая лучшая, самая честная, самая социально-ориентированная , самая мультиконфессиональная страна исламского мира и Ближнего Востока" - направо умирам.
Нека си пишат в тоя форум всички, аз конкретния текст визирам. Не е сериозно..."No beast so fierce but knows some touch of pity."
-
А коя била по-? В близкия Изток?Е, как да ги наричам, като са лъжа до лъжа? То едно вярно изречение няма. И то елементарни неща, които се проверяват за секунди.
"Сирия - самая лучшая, самая честная, самая социально-ориентированная , самая мультиконфессиональная страна исламского мира и Ближнего Востока" - направо умирам.
Нека си пишат в тоя форум всички, аз конкретния текст визирам. Не е сериозно...Comment
-
-
Да си призная, всичките спорове за обсадите и глада разколебаха първоначалното ми мнение за това кой е виновен. А според мен е важно да се разбере, но съзнавам че е почти невъзможно да разберем с пълна сигурност кой е отговорен за глада, ако нямаме информация от хора, които са замесени в събитията, или роднини на такива хора. Но при всички положения тази кампания в twitter с многото храна е отвратителна гавра. Едно е да оборваш аргументирано, че дадена снимка не е от Мадая или е от друг времеви период, а съвсем друго това- на практика признаваш, че глад има, но не ти пука и даже се подиграваш с претрупаните блюда.
Uzbek group in Syria trains children for jihad
Не им стигат на руснаците бойците на ИД от всички бивши съветски републики, а има и куп борци от други групировки като тази от узбекистански деца например The Imam Bukhari Jamaat (also known as Katibat Imam al Bukhari), свързана с ан-Нусра.

Дано руснаците имат много добри служби, тези деца трудно ще бъдат превъзпитаниComment
-
-
Саудитците щели да "подкрепят" мира в Сирия, няма майтап - спонсорите на терористите - умерени и неумерени -сега се изкарват пазители на мира. Цялата новина " Външният министър на Саудитска Арабия Адел ал Джубейр увери, че страната му „подкрепя изцяло“ усилията за разрешаване на сирийския конфликт, въпреки дипломатическата криза с Иран, предава AFP.„Ние заявихме и по-рано нашата подкрепа за сирийската опозиция и усилията да бъде намерено мирно решение за Сирия“, заяви Адел ал Джубейр на извънредната среща на външните министри на държавите от Арабската лига, която се провежда в Кайро. " Участниците обаче в преговорите изобщо не са ясни засега !
Comment
-
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
-
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
-
Глух ли си бе?
на 1:48 - та секунда казва "Сирийска демократична армия"
То бива бива, ама твоето....
не съм очаквал така да се криеш в дупката си!
Затова ти казвам за н-ти път че е безмислено да се води каквато и да е дискусия с тебе! Други форумци ми го казваха, аз не вярвах. Но поне сега се убедих!
След като така се увърташ и бягаш.От сега нататъка нямам намерение, да водя с теб какъвто и да е диалог.Лошото само е че няма тук опция "блокиране" да не виждам че пишеш изобщо!Comment
-
Syria, Latakia, Syrian Army Operations East of Salma to Capture Kadin Village & Several Hills.
Syria's Nusra Front kidnap activists in north
http://www.dailystar.com.lb/News/Mid...-in-north.ashx
Отвлечени са двама влиятелни опозиционни активисти в Кафранбел от ан-Нусра. Те са имали радио станция, от която са критикували бунтовници от споменатата групировка. Единият от двамата е оцелял, след като ИД е надупчила колата му с 40 куршума през януари 2014, след което се възстановява 3 месеца. По-късно същата година, декември, е отвлеяен от ан-Нусра и бит в продължение на 3 дни и пак оцелява.

...

Това пък, според опозиционни активисти е руски разузнавателен самолет Ан 30 или Ан 32, над Шейх Мискин
По непотвърдена информация САА е превзела Билалия в Източна Гута.
Comment
-
Демокрация естествено не е била. Сравнена със Саудитска Арабия - на светлинни години по отношение на образование, свобода на вероизповеданието, държава със светски характер сред морето от бурки в Близкия Изток и правилните режими на персийските монархии на които не трябва да търсим кусури, щот... така. Но да, няма лошо и това място да се превърне в дупка бълваща терористи, терен служещ за обучение на ненормалници (подобно на Либия). Така целия свят ще е едно спокойно място.Kramer вика, че нямало пропаганда и в следващия момент пуска този пасквил.
След това третото изречение не съм чел нататък. "Експертът" обясняват как Сирия на Башар била най-демократичното и свободно място в Близкия Изток, ако не и на планетата. Всички живеели мирно и задружно при невиждан просперитет, пеели и се смеели. Човек, наистина ли ги вярваш тези глупости...?
Трол по списък.Comment

Comment