If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Two villages have been liberated so far during the offensive against terrorist groups controlling territory in Syria's Homs province, according to military sources.
Ти имаш ли някаква идея кво има в куполата и откъде се кара танка
Дръж се възпитано и моля без лични нападки.
Белият пушек беше от форсиран до крайност мотор,
Именно. Не е сигурно, но е възможно. Струва ми се, че човек от екипажа напуска танка веднага след експлозията. Това обаче не означава, че има попадение. Възможно е да се е уплашил.
И да, от първата част на изречението следва втората. Ако по танкът не беше стреляно(независимо дали е ударен или не купола, това не се вижда на видеото) той щеше да остане на предварително подготвената позиция. Изтеглянето му е в резултат на стрелбата.
Съгласен съм, танка се изтегля в резултат на стрелбата. Но от факта, че се изтегля, не следва липсата на поражения по машината. Може да е пробита куполата, да е ранен/мъртъв командира, може да има маса щети. Не всеки път се възпламенява боекомплекта, особено в тая проекция. Но може и да няма щети. Не се знае.
Съгласен съм, танка се изтегля в резултат на стрелбата. Но от факта, че се изтегля, не следва липсата на поражения по машината. Може да е пробита куполата, да е ранен/мъртъв командира, може да има маса щети. Не всеки път се възпламенява боекомплекта, особено в тая проекция. Но може и да няма щети. Не се знае.
Именно, може, но не се знае. Никой не е твърдял, че няма поражения, а че пораженията не са нито видими, нито сигурни. Да се чуди човек защо бяха всичките тези емоции и силни думи.
Comment