Не е ясно дали е ударен, единственото ясно е, че не е свален. Не се видя дали ракетата не гръмна преди да го достигне, ако пък се е взривила в непосредствена близост - може да е засегнала само единия двигател. Но пък нямаше дим, нито огън.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Войната в Сирия
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Най-вероятно руснаците са снабдили сирийските хеликоптери с "ловушки" за Стрела-2м и Игла, които модификации са вече над 30 годишни. Вижда се, че и двете ракети се взривиха няколко десетки метра преди това. Най-вероятно някакво специално у-во води до срив на бойната глава на ракетата или това е някакво у-во, което създава един вид "сянка" на където и се насочва ракетата. Някакво особенно РЕБ-с-во, което въздейства инфрачервен канал по топлинната глава на ракетата.
Поне така си мисля, защото не се видя вертолета да пуска някакви топлинни капани, които имат характерни визии.
Comment
-
Rockets from Syria hit northern Lebanon
One person reportedly killed and several injured after 10 rockets hit northern border town of Hermel.One person reportedly killed and several injured after 10 rockets hit northern border town of Hermel.
Интересни кадри от тренировки на бунтовниците: http://www.aljazeera.com/video/middl...829360450.html"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеhttp://www.aljazeera.com/news/middle...143535185.html
Интересни кадри от тренировки на бунтовниците: http://www.aljazeera.com/video/middl...829360450.html
Comment
-
Comment
-
Изключително ми е интересно какви ще са тези доставки на оръжие от САЩ или от където и да е, които могат да преобърнат войната в полза на бунтовниците/терористите? Все си мисля, че каквото и да е преносимо оръжие нищо не може да направи срещу авиация, танкове и артилерия. Надали и досега "опозицията" не е получавала модерно такова за проба.
Comment
-
Симеонов написа Виж мнениеИзключително ми е интересно какви ще са тези доставки на оръжие от САЩ или от където и да е, които могат да преобърнат войната в полза на бунтовниците/терористите? Все си мисля, че каквото и да е преносимо оръжие нищо не може да направи срещу авиация, танкове и артилерия. Надали и досега "опозицията" не е получавала модерно такова за проба.
Всъщност, оръжието няма да е американско, просто те ще финансират сделката..."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
-
"Стингър" и АТ-4 би им свършило чудесна работа....
Comment
-
С пленено, контрабандно и самоделно оръжие превзеха половината страна. Наистина интересно какво биха постигнали с редовни доставки на муниции и по-съвършени противотанкови и противовъздушни оръжия."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
С пленено, контрабандно и самоделно оръжие превзеха половината страна.
Comment
-
Симеонов написа Виж мнениеХм, Динаин, значи тотално отричаш, че досега външни сили не са помагали на бунтовниците/терористите? Даже няма и чужди помагачи от целия арабски свят, които се бият срещу правителството? А какво ще кажеш за изявленията още от преди година, че ще им се плащат заплати?Truth will save the world
Comment
-
Симеонов написа Виж мнениеВсе си мисля, че каквото и да е преносимо оръжие нищо не може да направи срещу авиация, танкове и артилерия.Truth will save the world
Comment
-
ndragostinov написа Виж мнениеКрал Густавalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment