Малко бомбици по главата на Кадафи няма да навредят нико му.Пък и какъв расизъм?От арабските страни някой нещо хубаво видял ли е?После ми разправайте че не било до гени...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новини
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
Araslan написаМалко бомбици по главата на Кадафи няма да навредят нико му.Пък и какъв расизъм?От арабските страни някой нещо хубаво видял ли е?После ми разправайте че не било до гени...albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial Friedrich написаПомисли първо арабските страни какво хубаво са видели от християнския свят и ще си отговориш сам на въпроса с гените. Всеки иска нещата да са прости, но уви, не са.НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
-
Мдаааааа, От мен ако зависеше пясъка в Либия щях да го стопя и превъна на стъкло, а самите либийци зад него.Ще пускам всяка година туристи да ходят върху главите им и да се любуват на тях.
нека да не забравяме, че Либия ни дължи доста парички от време оно.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Хъм, подобни твърдения:
Пък и какъв расизъм?От арабските страни някой нещо хубаво видял ли е?После ми разправайте че не било до гени...
Comment
-
Нали и те са врагове на САЩ, поне в по-голямата си част.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Този въпрос вече съм го обяснявал многократно но пак ще опитам:
В момента тези които рушат българската държавност и превръщат България в едва ли не американска провинция и с явната подкрепа на САЩ не могат да бъдат други освен врагове на България. А врага на моя враг е мой приятел. Ако някой друг започне да вреди на България и към него моето отношение ще е същото!:fire: :fire: :fire:НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
-
Imperial Friedrich написаЗащо точно САЩ? Аз по-скоро бих казал, че се превръщаме в европейска провинция, но нашите се опитват да играят двойна игра и съответно става мазано.
Я виж кой се изявява като основен коректив на правителството- пардю. А паси дори не крие че е по-скоро официален представител на американската политика в България отколкото външен министър. И цяла атлантическа банда си създаде, че може ли главатар без банда.:fire: :fire: :fire:НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
-
Елемаг написа
Този въпрос вече съм го обяснявал многократно но пак ще опитам:
В момента тези които рушат българската държавност и превръщат България в едва ли не американска провинция и с явната подкрепа на САЩ не могат да бъдат други освен врагове на България. А врага на моя враг е мой приятел. Ако някой друг започне да вреди на България и към него моето отношение ще е същото!:fire: :fire: :fire:
За Елемаг имам въпрос:
Какво мислиш за изминалите 45 години, когато ядяхме лайната на СССР доброволно, даже искахме да станем 16-та република? кажи ми какво мислиш за славното ни Соц. минало, когато за едно кило банани трябваше да се редиш на по 2-3 часа на опашка. Спомняш ли си режима на тока 2 часа няма и 2 часа има ток?
Защо трябваше по 15 години да чакаме да ни дойде вноската за апартамента и колата? Защо не ни пускаха да отидем ей така, както са ходили нашите баби и дядовци на разходка до Виена?
Защо един глупав стругар вземаше 560 кинта на месец заплата, а началник цеха вземаше по 180 ? Защо зъболекарят вземаше по 120 лв заплата, комосмолският секретар тройно и четворно повече?
Трябва ли пак да подхващаме старият спор? Има ли смисъл?
Знаеш ли какво ми се иска?
Да се съберем двата форума Криле и Бойна слава и да си кажем това което ни тежи на душата. То така не става с постове. То се е видяло, че трябва да се направи една обща среща на която и двете страни да се уточнят кое, какво с бира в ръка:trink39: и :7_2_103v: .
Среща на която да ликвидираме вредните елементи, които ни подливат вода и веднъж завинаги да спрем със заяжданията и подмятанията.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Какво мислиш за изминалите 45 години, когато ядяхме лайната на СССР доброволно,
И не мисля че каквито й да било недостатаци на миналото ни могат да оправдаят сегашната продажност на управляващата ни измет!!!
Защо не ни пускаха да отидем ей така, както са ходили нашите баби и дядовци на разходка до Виена?
Защо един глупав стругар вземаше 560 кинта на месец заплата, а началник цеха вземаше по 180 ? Защо зъболекарят вземаше по 120 лв заплата, комосмолският секретар тройно и четворно повече?
Знаеш ли какво ми се иска?
Да се съберем двата форума Криле и Бойна слава и да си кажем това което ни тежи на душата. То така не става с постове. То се е видяло, че трябва да се направи една обща среща на която и двете страни да се уточнят кое, какво с бира в ръка:trink39: и :7_2_103v: .
Среща на която да ликвидираме вредните елементи, които ни подливат вода и веднъж завинаги да спрем със заяжданията и подмятанията.
Какви са тези вредни елементи? Виж за среща съм готов винаги! Особенно ако можем да обсъждаме интересни неща!
Лично аз пиша в доста форуми-поне 4 български, 2 руски и един американски и чета в поне още 4 . И навсякъде съм се отнасял с уважение към членовете им независимо от разбиранията им(както всъщност и тук). Който не може да уважава другите просто да не пише и това е!
А ти така и не се обади като си беше в България!!!НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
Comment