Thorn написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новини
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
-
Терористи са взели 170 заложници тази сутрин в Мали. Десетина нападатели са превзели хотел Радисън Блу в столицата, има убити.
ПП Тези "ПР" акции са необходими, за да напомнят, че в страни като Франция живеят милиони граждани от арабски произход и мнозина са отдавна интегрирани, работят в армия, полиция и т.н. и си вършат работата. За да не засенчват действията на десетина души действията на няколко милиона. Сещам се например за онзи актьор от филмите "Такси", който си е алжирец или тунизиец, нещо такова. Примери много.
Е, не вреди информацията да е вярна."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
http://warsonline.info/mali/podzabit...ov-v-mali.html - Малко повече информация за терористичният акт в Мали.
Comment
-
Светът се изчанчи съвсем, да се смееш ли, да плачеш ли? Аз съм на мнение да се смееш, че тръгнеш ли да преживяваш всичко, най-много да се депресираш, а светът ще продължи да си е смахнат.
Израел, Западния бряг, днес. На автобусна спирка 16-годишна палестинка вади нож и се хвърля да ръга цивилните и войниците, които чакат автобус. Минаващ бивш кмет я прегазва с колата си, преди да успее да рани някого. След това войниците я довършват с контролен изстрел.
Кметът, Гершон Месика.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
Comment
-
Dinain написа Виж мнение
Светът се изчанчи съвсем, да се смееш ли, да плачеш ли? Аз съм на мнение да се смееш, че тръгнеш ли да преживяваш всичко, най-много да се депресираш, а светът ще продължи да си е смахнат.
Израел, Западния бряг, днес. На автобусна спирка 16-годишна палестинка вади нож и се хвърля да ръга цивилните и войниците, които чакат автобус. Минаващ бивш кмет я прегазва с колата си, преди да успее да рани някого. След това войниците я довършват с контролен изстрел.
Кметът, Гершон Месика.
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1159667
Comment
-
DDD написа Виж мнениеТова ако беше в България, на този кмет не му мърдаше присъда за превишаване на правата, а също и на застрелялия я войник, щото нападението е завършено.Quae fuerant vitia, mores sunt.
Comment
-
Южните щати на Сащ през шейсете. Бял полицай разглежда труп на негър с 48 огнестрелни рани:
- Боже! Какво жестоко самоубийство!
Та и тук. 16 годишна размахвала нож. Наоколо въоръжени войници и вместо да я арестуват, кмета я блъска с колата... ... на автобусна спирка, сред тълпа от хора.
Не, изобщо не мирише...Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Диннайн първо го пусна това в майтапи, после го е преместил, та моят коментар беше:
Amazon написа Виж мнениеАко се държиш като бясно куче е напълно възможно да те отстрелят като глуха свиня.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеХайде поинтересувай се колко нападения с нож имаше в Израел през последните няколко месеца, с колко жертви и тогава проповядвай милост към терористите. Много важно, че е 16 годишна.
На спирката чака девойка сред група войници.
Както знаем, еврейските войници са най-възпитаните, но все пак са войници. Закачат девойката, а останалите седят и гледа сеир или се правят, че нищо не виждат.
Знаеш ли колко подробно разследват жалбите на палестинците в полицията в Израел?
Та момичето вади нож и го размахва хаотично за да се отбранява. Защото ако и се случи нещо, е краят. И роднините няма да я приемат.
Та пази се девойката и и се дърпа надалеч. Толкова надалеч от войниците, че кметът да може да се засили, да я блъсне и да падне в канавката.
Как е станало това?
Нали е гонила хората с нож? Как около нея е нямало никой, че да може да бъде блъсната спокойно?Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеНали е гонила хората с нож? Как около нея е нямало никой, че да може да бъде блъсната спокойно?
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеДа ти дам ли друга гледна точка?This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеКак е станало това?
Ама аз това нямах намерение да го пускам като "новина", щото наистина е един случай от стотици, просто е по-куриозен.
И да, израелското общество става все по-нецивилизовано. Имаше наскоро анкета дали нападателите/терористите трябва да се застрелват на място - 53% вече са на мнение, че да.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
Comment
-
Аз знам, че си специалист по всичко, но я вземи пак прочети какво съм писал, вместо да философстваш излишно.
Палестинката е била достатъчно далеч от всичко, за да да я блъснат с кола. На спирката е имало въоръжени войници. Но не, не са я задържали, а "каубоя" кмет я блъска с колата.
Както горе ти написаха, това във всяка една държава, щеше да изпрати и кмета, и войника на съд за убийство. Но явно там това е геройство.
П.П. Какво са правили въоръжените с огнестрелно оръжие войници, докато палестинката гони всички останали с нож? Бягали са, като всички останали "нормални" хора?Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
Comment