Imperial написа
Виж мнение
Наистина не се изказах особено коректно. Но не му е тук мястото да ме упрекваш дали зная какво е нещо си на английски и дали тролствам.
Имам предвид, че този човек не показва всичко, което вижда, а само това, което отговаря на неговите възгледи и му изнася. Ще си позволя да повторя, според мен той лъже, че задържания е получил своевременна медицинска помощ, още повече легло до легло с командира на американците. В журналистиката ефектът, когато скриеш част от истината, понякога е същия, както ако лъжеш. А събитията са обективни явления, които всъщност са факти или съвкупност от факти. Така че независимо от чия гледна точка се представят, те трябва да включват всички съставящи ги факти, без да прикачаш към тях несъстояли се факти, иначе не са събития, а дезинформация. Това имах предвид с некоректното си изказване за "политическия план". Така че за мен този блог не е "невероятен", или поне не в смисъла, който ти влагаш.
Впрочем чета го от години, но напоследък не съм влизал да видя какво пише. И понеже моята версия на SA Dictionary не ми каза какво е "embedded journalist", наистина допреди малко не го знаех. Така че благодаря ти, Jordani_VT! Все пак форума е български и на български език. И понеже с теб, Imperial вече установихме по-директен контакт (макар и малко off-topic, извинявай за лошия английски) да те помоля да ни спестиш необходимостта да те питаме за някои чужди думи занапред?
Благодаря ти и се извинявам на всички!
Comment