Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прогнози за следващите 10-20 години

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Нека в тази тема, който има желание да направи своя прогноза за развитието на света (или отделни държави или конфликти). Най-малкото, ще е интересно
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Супер идейка, ама ще ми трябва малко време, за да изработя цялостната концепция в що-годе приемлив вид
    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Ами очаквам все по-често през идните 10-20 години да чувам фразата "Светът вече не е същият". Както ни я повтаряха след 11 септември...а всъщност светът ще си остава абсолютно същия :x за съжаление. очаквам постоянно развиваща се спирала от конфликти с ниска интензивност. очаквам да се разреши израело-палестинския конфликт (шегувам се за това, не че е смешно). вероятно ще си продължи по същия начин както в една песничка на Роджър Уотърс "and the Arabs kill the Jews and the Jews kill tha Arabs"...вероятно ислямът ще става все по-радикален, вероятно голяма част от хората изобщо няма да се променят, ще станат още по-посредствени и по-МАСОВИ...общо взето, такъв ми изглежда светът винаги, когато съм на работа :twisted:
      Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
      каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
      каквито са мислите ти,такива са делата ти,
      каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Mahadeva e prav...10-20 godini sa mnoo vreme..no sveta 6te si byde sy6tiq....za nas...se 6te sme si v kyly4a ))
        Der Feind sieht Dein Licht!
        Verdunkeln!

Comment

Аз готвя нещичко по темата, ама е доста дълго.
          Имайте търпение, първо да го напиша, а - после - да го прочетете!
          Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Do 20 godini Bulgariq shte e na 3 moreta(i otva ne go kazvam na maitap).
            http://www.imotisofia.bg/

Comment

да не очакваш голям потоп за сърбите и гърците? :lol:
              "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
              Wette

Comment

Originally posted by "anti"

да не очакваш голям потоп за сърбите и гърците? :lol:
                :twisted: :twisted: :twisted: ми, да не вижам друг начин, иначе...а и за албанците ще трябва потоп и евентуално за Черна гора :twisted: (чукнах на дърво, за всеки случай :roll: )
                Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Working...
                X