If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Супер идейка, ама ще ми трябва малко време, за да изработя цялостната концепция в що-годе приемлив вид
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Ами очаквам все по-често през идните 10-20 години да чувам фразата "Светът вече не е същият". Както ни я повтаряха след 11 септември...а всъщност светът ще си остава абсолютно същия :x за съжаление. очаквам постоянно развиваща се спирала от конфликти с ниска интензивност. очаквам да се разреши израело-палестинския конфликт (шегувам се за това, не че е смешно). вероятно ще си продължи по същия начин както в една песничка на Роджър Уотърс "and the Arabs kill the Jews and the Jews kill tha Arabs"...вероятно ислямът ще става все по-радикален, вероятно голяма част от хората изобщо няма да се променят, ще станат още по-посредствени и по-МАСОВИ...общо взето, такъв ми изглежда светът винаги, когато съм на работа :twisted:
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
да не очакваш голям потоп за сърбите и гърците? :lol:
"Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
да не очакваш голям потоп за сърбите и гърците? :lol:
:twisted: :twisted: :twisted: ми, да не вижам друг начин, иначе...а и за албанците ще трябва потоп и евентуално за Черна гора :twisted: (чукнах на дърво, за всеки случай :roll: )
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment