If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а, просто се опитах да мисля нещата в контекст. Иначе, особено забавни са наизустените декларации - май такива у нас нямаше и в най-ярките проявления на соца.
На мишената е водачът на предателската клика - по съвместителство президент. (Много се губи, когато тази изразителна дума клика мине преводите от руски - корейски - английски.)
Със сигурност изстрелването няма да ускори получаването на хранителни помощи.
Във вътрешен аспект успехът ще засили властта на младия вожд. Той скромно обяви, ракетата е разработвана по указания на баща му, предстои годишнина от смъртта на Ким Ир Сен.
В Южна Корея предстоят избори и засилването на противопоставянето само може да помогне на десния кандидат. Доскоро имаше два леви кандидат-президенти - вторият безпартиен и програмист. Той се отказа, но не подкрепи много категорично другия. Кандитат на дясната партия е дъщерята на последния им диктатор и засега има малка преднина.
Посланието към САЩ може да се тълкува като "луд съм, не ме закачайте". (Тук не е Либия или Сирия.)
И Мьон Бак . Незнайно защо И го изписват като Лее, както е при китайците.
П.П. Любопитно кой ще победи - другарят Ким нам си кой по ред (осъзнаващ нуждата от резки и много бързи промени) или старите партийни кадри и генералите, които защитават статуквото? Инфлацията се развива с темпове, на които дори Зимбабве би завидяло, за първи път в историята си Северна Корея използва златните си резерви за закупуването на храна от Китай през септември. До тогава северняците само са трупали резерви.
Лично залагам на Ким, но борбата ще бъде тежка, вече паднаха няколко генерали и един военен министър...
Вчера от Северна Корея съобщиха, че поради технически трудности удължават срока за изстрелване до 29.12.
Днес според съобщения от Южна Корея е започнало разглобяване на ракетата за да се ремонтира.
Намерих и отговор на въпроса ми по-горе: "Интересно и сега ако гръмне дали ще признаят." Оказва се, че в Северна Корея не е обявено, че предстои изстралване на ракета.
Ким Чен Ын подчеркнул, что "успешный запуск спутника продемонстрировал еще раз всему миру, что КНДР будет безоговорочно исполнять решения Рабочей партии Кореи", одной из основных убеждений которой является "отбрасывание границ современной науки и технологий".
Жалко че е в профил, та не можем да видим как струи пламъка от очите му. Но се усеща де.
Явно ракетата е изяла всички парички и не са останали за отопление, та на НЕГО му се налага да седи със сукманчето в стаята.
И каква е тази прическа тип рапър от 90-те? Не е ли малко пошло за полу-божество да е с прическа на музикално-увреден тинейджър?
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment