Някой може ли да ми разясни малко за това понятие Ядрена Зима и след отварянето на архивите на СССР е станало ясно, че светът на няколко пъти е бил на косъм от това. Какво ще ми кажете по въпроса?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ядрена Зима-Отварянето на архивите на СССР
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ядрена Зима-Отварянето на архивите на СССР
Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!Маркери: Никакви
-
а нещо за архивите на СССР да ми споделиш?Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
Attila написа Виж мнениеа нещо за архивите на СССР да ми споделиш?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
ами питам за тези, които са свързани с ядрена зимаАттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
Бе кви архиви, кви пет лева - тя руската зима си е бетер "ядрена " зима - направили са си секретни запаси от водка и кисели краставички и са готови за нея...
П.П. Каква е връзката между "ядрената зима" и архивите на СССР? Може ли да споделиш? Щото на нас не са ни давали да ги четем, честно!"...7. Пациентите във форумите трябва да се съобразяват с условието, че тук не е място за интелектуални изяви от типа на философски монолози, това е лечебно заведение." - Правила за форуми
Comment
-
Темата е формулирана некоректно и съответно е безсмислена. Когато бъде преформулирана, ще я отключа отново. Ако авторът има намерение да изясни какво точно иска да каже, нека ми прати ЛС. До изясняване на проблема темата ще остане заключена.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment