Всъщност аз, за разлика от някои наши форумци нямам опит от служба в тази реномирана институция, но съдейки от този постинг http://drugoi.livejournal.com/2777506.html#cutid1 тя би била значително по-интересна от службата ми в БА.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е лоша службата в ЦАХАЛ
Collapse
X
-
Фото на самом деле красивые
Если оставить в стороне вопрос о боепригодности этих красавиц, то опыт Израиля поистине достоин похвалы.
Что по поводу тя би била значително по-интересна от службата ми в БА. или РА. Так это было бы вс¸, что угодно, но не служба."Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
виталий написа Виж мнениеЧто по поводу тя би била значително по-интересна от службата ми в БА. или РА. Так это было бы вс¸, что угодно, но не служба.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Гост
Приписва се на ген.Шарон докато е бил командир в авиацията на Израел: докладват му за някакъв летец, който прелетял над женската полева баня. Генералът го вика на телефона:
"Ти ли си летял над женската баня?"
"Тъй вярно!"
"Снимки да си правил?"
"Съвсем не!"
"Глупак!!!"
Comment
Comment