Съобщение

Collapse
No announcement yet.

САЩ признават че ОМП са били само претекст.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

казах ти, че мразя генерализации, т.е. не мисля, че може да се каже един народ е тъп или не е тъп, тъй че да се твърди, че американците са глупави според мен не е много сериозно, имайки се предвид всичките им успехи...
    има както много тъпи американци, така и много тъпи българи, но това не означава, че целият народ е тъп, нали. не си мислете, че се правя на велик и се имам за много умен, напротив, хич даже не се имам за много умен, защото не съм, но просто не обичам да критикувам така масово, още повече, че не съм бил в Америка и нямам преки впечатления.
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

...естествено, има и много умни българи, както и американци, от което също така не може да се прави генералния извод, че българският народ или американският народ са много умни...просто хора всякакви. това е, т.е. , за да ти отговоря на въпроса, не, не наричам българите тъпи. (тези постове са два, не за да "хабя нета", а защото не ми показа последния пост и нямаше как да го променя :roll: )

Comment

има една функция "редактирай"
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ами не ми показва последните постове...трябва да кликна "нов отговор", за да ги покаже...не знам каква е проблемата, но явно ти си ги видял новите постове

Comment

мне, не се измъквай щото си работи форума добре, грижа си се за него редовно
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

е, сега вече ми ги показа и на мен последните постове с възможността за редактиране...работи, работи форума

Comment

Махадева, май си по-прав от мене!
                Канцлер на хазната

Comment

"Polls taken recently indicate that most Americans are either unconcerned at the apparent collapse of the rationale behind a war that's still killing their compatriots, or ignorant of the whole situation. Before the Iraq war, a Knight Ridder poll showed that nearly half of Americans surveyed believed, erroneously, that there were Iraqis among the Sept. 11 hijackers. During the war, a Los Angeles Times poll showed that 59 percent of respondents were convinced, despite all available evidence, that Saddam was either partly or mostly responsible for Sept. 11. Now that America's failure to find weapons of mass destruction in Iraq is becoming an increasingly contentious political issue, a third of respondents in a University of Maryland poll believed that the weapons already have been uncovered. A fifth of those polled think Iraq actually used such weapons in the war."
                  albireo написа

Comment

Ами да, да, кво повече....... :evil: :evil: :evil:
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Е и?
                      Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

ми да
                        albireo написа

Comment

"Ignorance is bliss" :evil: :evil: :evil:

Comment

Тяхните медии са голяма работа...особено, когато се гледат от американци.Да ми говорят как ще правят "безкръвна" война с роботи, които стрелят по кукли облечени като иракчани.То от иракчаните тече уран, не кръв.Май така я мислят работата.
                            He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

не знам как я мислт тая работа янките, ама ти ще идваш ли на форумната среща, Буг? А ти, Тоширо? Сър Грей?

за Махадева не питам той е редовен :tup:
                              Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Аз ше дода като се прибера в България, някъде след 15 другия месец ме чакайте на всички възможни кръчми .... ъъъ, така де срещи.....
                                XV mile the sea brode is
                                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                                X