така по-бива...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Понякога тези евреи започват да стават малко досадни!
Collapse
X
-
Да, Голъм, мога да се съглася. темата за Холокоста е преекспонирана, това е нещото, което лично мен дразни...но не виждам какво друго може да дразни у евреите, защото те наистина са го изживели, тъй че дори заслужават съчувствие...Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
Originally posted by "Toshiro"
Моите най-искрени съболезнования!!!Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
Comment
-
Ако не бях искрен, най-малкото щеше да си проличи, нали???
Защо пък ме смяташ за някакъв безчувствен, злонамерен тип, който се радва на чуждото нещастие???
Много странно поведение от твоя страна
И не си позволявай да ме ругаеш :lol: :lol: :lol:Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
добре де, извинявай, ако не съм те разбрал, просто ми се стори, че иронизираш...скузи :tup:
а днес разбрах какъв бил надписът над вратата на Аушвиц: ""Arbeit Macht Frei"
ето това вече е сарказъмТи си това,което е твоето най-голямо желание,
Comment
-
хм, абе някой от вас няма ли приятел евреин, аз защото имам 2-ма и половина и и двамата и половинката са много приятни и готини хора...
а каквито и характеристики да се лепват на евреите, според мен трябва да се започне с това, че са много динамични хора, с различно мислене и определено голяма част от тях знаят как се правят пари...това нещо лошо ли е и не се ли стреми всеки към него?Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
Comment
Comment