If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Понякога тези евреи започват да стават малко досадни!
Да, Голъм, мога да се съглася. темата за Холокоста е преекспонирана, това е нещото, което лично мен дразни...но не виждам какво друго може да дразни у евреите, защото те наистина са го изживели, тъй че дори заслужават съчувствие...
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
абе, някак не звучиш много искрено...защо така, наистина са умрели доста беззащитни хора (без да коментирам, дали са 6 милиона или не). е, то вярно, че и при геноцида срещу арменците са загинали около 1,5 милиона души, ама почти никой не го коментира този въпрос...има много човешки трагедии. наистина всеки ден може би от жажда и глад умират повече хора, отколкото на 11 септември, но при всички случаи, смъртта на никого не заслужава сарказъм и ирония...
Ако не бях искрен, най-малкото щеше да си проличи, нали???
Защо пък ме смяташ за някакъв безчувствен, злонамерен тип, който се радва на чуждото нещастие???
Много странно поведение от твоя страна
И не си позволявай да ме ругаеш :lol: :lol: :lol:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
добре де, извинявай, ако не съм те разбрал, просто ми се стори, че иронизираш...скузи :tup:
а днес разбрах какъв бил надписът над вратата на Аушвиц: ""Arbeit Macht Frei"
ето това вече е сарказъм
Важното е да не се губи чувството за хумор на човека, нали??? 8)
А пък надписът над входа на лагера в Колима гласи :"Трудът е въпрос на чест, доблест и героизъм!!"
Да се не начуди човек, каква общност на духа и на изразните средства....
"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Уханов прочетох го всичко е истина ,а трябва да се прибави и още ...
Десетократно повторената лъжа се превръща в истина ,а всяка лъжа която укрепва вярата във величието и победата на райха може да се употрeби.-J. Goebels
хм, абе някой от вас няма ли приятел евреин, аз защото имам 2-ма и половина и и двамата и половинката са много приятни и готини хора...
а каквито и характеристики да се лепват на евреите, според мен трябва да се започне с това, че са много динамични хора, с различно мислене и определено голяма част от тях знаят как се правят пари...това нещо лошо ли е и не се ли стреми всеки към него?
Comment