Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Понякога тези евреи започват да стават малко досадни!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Вижте тази статия и кажете нещо по въпроса.

Ако това е вярно то аз няма да гласувам за Путин на изборите догодина. Няма да гласувам изобщо ако е вярно. Обаче надали ще разбера дали е така
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Какво да ти кажа, Уханов??? Не искам просто да коментирам, за да не бъда отново обвинен в несериозност, антисемитизъм ( ха, много интересно понятие, с още по интересна етимология) и прочее...
    Много жалко наистина, ако Путин се окаже податлив на такива влияния. Това може би пак ще обрече Русия на нова, нерадостна съдба. Но пък изборуте ще ги спеели със сигурност :twisted: :twisted: :twisted:
    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

6te ti dam otgovor samo po zaglavieto an temata ti:
      Ne malko a mnogo i ne ponqkoga a vinagi sa si bili takiva !
      Ina4e opitax se da pro4eta statiqta ,no ne znam bukel ruski ,
      a i ve4e mi e malko kusno da go nau4a
      Taka ,4e ako nqkoi ot vas e dostatu4no liubezen.
      Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
      Page 97
      "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
      Page 241
      "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
      Page 262
      Ender's Game

Comment

Леле-мале Уханов, ама вие направо сте упущили властта в Матушката; не съм предполагал, че в правителството седят жид до жида?! А след като в ръцете им са финансите, индустрията и особено науката и образованието...не знаем обаче какво е положението в силовите структури :?
        От тази гледна точка прогнозата за бъдещето на РФ изглежда твърде песимистична; твърдението, че унищожаването на неевреите в световен мащаб е фундаментален принцип на юдаизма, обаче ми се струва пресилено :x
        Si vis pacem - para bellum!

Comment

Ххеее, айде, стига..."бей жидов-спасай Россию" отдавна май не е на мода
          Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
          Неизвестен руски адмирал

Comment

Originally posted by "Hauptmann"

твърдението, че унищожаването на неевреите в световен мащаб е фундаментален принцип на юдаизма, обаче ми се струва пресилено :x
            ционизма имаш предвид; и аз доста се съмнявам че имат чак такива безмислени идеи - ако има нещо такова то ще е по-скоро за "световно господство" и пр.

макар че вече не ми е интересно - трябва да си много ограничен тип за да желаеш "световно господство"; и да го получиш, какво ще правиш с него?...
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

А ако си толкова ограничен нямаш никакъв шанс да го постигнеш (а още по-малко (да речем, че те съпътсва фантастичен късмет) - да задържиш постигнатото).

Comment

Е па ся, това е само хипотези на заинтересовани кръгове! All due respect, monks! :roll:
                Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Ей, аман от конспирации...някой може ли да ми спомене нещо лошо, което да му е направил някой евреин...не бе честно :roll:
                  Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                  каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                  каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                  каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Проф. Исак Паси ми писа тройка навремето , а знаех за четворка
                    Si vis pacem - para bellum!

Comment

Нали знаеш термина "дребни пакости"? Е, именно това ти се случва най-често, като общуваш с такива хора. Ама както и да е ...
                      Всъщност, мен ме дразни непрекъснатото навиване, повтаряне, до втръсване, на темата за техните страдания през войната. До степен, която прекрачва добрия тон дотолкова, че човек започва да си задава някои въпроси. А и, като става дума за войната, има народи, които пострадват в значително по-голяма степен, но явно темата за тях не е "политически правилна".
                      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                      Проект 22.06.1941 г.
                      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

А според мен е обидно да се обсъждат дори такива провокации ...и не е работа в това дали евреи управляват русия или не .... който и да я управлява в момента ..по мое скромно мнение я управлява добре ...та ако ще и негър да е ...щом не сме си извъдили само качествени кадри. Познавам много евреи и то искрено религиозни и не бих искал на този форум да чета каквито и да е гнусотии подклаждани от безсмисления расизъм и шовинизъм. Зависта човешка към чуждите успехи е качеството виновно за повечето световни катастрофи.
                        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                        [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                        きさまはしんでくださいませんか
                        [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

КРилов, аз нямам нищо против евреите. НЕ! Но самият факт че те използват Холокоста за своите обикновено нечестиви цели не ми допада. А и според мойте скромни наблюдения най-шовинизираните и по-нацистки, радикални евреи не са религиозни. Тъй че ти това го остъй. 8)

Comment

Абе ако и аз бях изтърпял такова нещо като Холокоста убийю ме на място ако след това не го използвах да си върна всичко което ми бе отнето че и отгоре това не е до еврейското ...то си е човещинка Това че ние не сме се сетили а те са ....это това ли ни дразни?
                            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                            [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                            きさまはしんでくださいませんか
                            [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Мисля че твърде отдавна не става въпрос за личен опит/преживявания, а за съвсем различни неща. А недоволство изказано тук според мен се отнася не толкова до самото еврейство (доколкото въобще е оправдано използването на това понятие), а до степеннта на поддатливост на останалите културни общности на темата за Холокоста. Тя отдавна се е превърнала в едно пусто и безсъдържателно общо място, към което се обръщат често и без да са насяно хората за какво става въпрос.

Comment

Working...
                              X