Виталий, сравнително на скоро пишеше по вестниците, как им били намалили дажбата с ориз. Не мисля, че глада в Северна Корея е мит. И освен това можеш ли да ми дадеш идея, как 4 тона тежка, 10 килотонна ядрена бомба, може да бъде използвана, като фугас? Заравят я и чакат някой да мине върху нея? Челен опит от Хизбула нявярно Майапя се - не се заяждам.
Данайн - дано си прав и нещата се развият по твоя сценарий.
А колкото до тортила...това ЦРУ няма ли да го закрият най-после? Излиза че корейците вместо една ядрена бомба, са произвели 10 000 тона тринитротулол
Поправете ме ако греша, но един сателит може да засече дори радиацията излъчвана от апаратурата на една болница. Струва ми се, че един ядрен взрив, дори подземен, излъчва доста повече и по-разнообразни лъчения. Как са решили че е тортил? Или просто им се иска?
Данайн - дано си прав и нещата се развият по твоя сценарий.
А колкото до тортила...това ЦРУ няма ли да го закрият най-после? Излиза че корейците вместо една ядрена бомба, са произвели 10 000 тона тринитротулол
Поправете ме ако греша, но един сателит може да засече дори радиацията излъчвана от апаратурата на една болница. Струва ми се, че един ядрен взрив, дори подземен, излъчва доста повече и по-разнообразни лъчения. Как са решили че е тортил? Или просто им се иска?
Comment