Ама, Лонганлоне, що мене разпитваш Отде да я знам журналистката ква е, иначе ясно за какво иде реч
Не съм и казвал такова нещо. Имах предвид позицията (или оправданието) на Израел за сегашната атака като опитваща се да осигури сигурността на израелските граждани и войници в граничния район от атаките на Хизбула. Така че един отказ за настаняване на умиротворителни сили, чиято задача ще е уж именно това, някак си не се връзва с това оправдание - ем искаме умиротворяване и сигурност, ем не пущаме тия дето трябва да помогнат за установяването им. Ептем лицемерно става
Е, аз пък въобще не съм чул да се говори сериозно за какъвто и да е контингент. Мераците на европейците никой ги не чуе, израелчетата си бомбят наред и хич не смятат и да спират. Предполагам като се накефят едно хубаво изведнъж ще кажат айде, идвайте, тамън да ни спестите цената на откровената окупация
Грей, не знам откъде си си създал тази илюзия, но Израел е последната страна, преструваща се на слабичка.
А международният контингент ще е в южен Ливан, никой не е говорил за израелската територия.
Comment