Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Великобритания 1945-1979 година

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Здравейте

Извинявам се, че Ви прекъсвам все пак можели нещо по темата. Значи това е нещо като рецензия и всичко около Великобритания през този период 1945- 1979. И това трябва да го формулирам нещо като есе или реферат и търся помощ от вас. Благодаря Ви отново.

Ами все пак, аз затова питам Sir Gray. Просто да ми дадете някакви идеи кое как може да стане, някакви сайтове нещо. Благодаря Чао
    Last edited by squash; 06-04-2006, 23:41.

Comment

Кхъм, squash, форумът все пак не е за писане на домашни . За реферат аз бих ти препоръчал да отвориш някоя от онлайн енциклопедиите, да преформулираш малко тамошните статии и готово - в тия енциклопедии обикновено статиите са точно подходящи като за училищен реферат, обзорни, кратки и без да задълбават в прекалени подробности.
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ами Sir Grey точно за това питам да ме насочите към нещо такова, аз не искам точно да ми пишете есето, а просто някакви идеи. Чао

Comment

Нормално е, да се гледа от към добрата страна нещата, извършени от самия теб. Иначе, би било трудно и тежко за понасяне.
          И в нашите учебници ги има тези неща. Как еди кой си византийски император(не само), убил еди колко си войници и ослепил еди колко си от тях. Но за такива неща не съм прочел за нашите владетели.
          Някои наши историци казват, какви издевателства е имало по време на БВ от страна на гърци и сърби, но не и от нашите войски. Предполагам, че не са били само те, но се премълчава, дори и да има данни.
          И ние още си жалеем за времената, когато сме били на три морета.
          Хората с тъга си спомнят 20-30 години на живота си, когато са били в разцвета на силите си. Защото тогава света е бил в краката им(или така си мислят :sm186, могли са да правят каквото си искат.
          Така е и с народите, величаят моментите когато са били силни и могъщи. Не виждат минусите във всичко това.
          Разбира се не говоря за всички, има хора, като нас, които разбират как стоят точно нещата

squash, тук може да те насочат хората, но не и да ти напишат доклада. Ще трябва да седнеш и да прочетеш. Нито ще ти навреди, а даже ще ти и помогне. При това писането на доклади ще ти помогне и за напред.
          "...времето е в нас и ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме." В. Левски

Приемайте промените, но не изменяйте на ценностите си.

Comment

Мда, това е истина и е нормално. Но когато се връщам в БГ-то, това не се натрива в носа ти непрекъсното - хората не говорят за трите морета, Симеон Велики и т.н. често. Докато в Обединеното Кралство е доста изразен комплекс. Колкото по-нависоко се качиш, толкова повече падаш, ми се струва.
            -"War is much too serious a matter to be entrusted to the military." - Clemencau

Comment

Значи това, че съм писал тук не значи, че не съм мислил по въпроса и не съм писал. Аз казах просто някакви идеи да сравня моите да добавя нещо или там каквото и да е. Вие тук разбирате много, мене историята като цяло не ми е предмет по който се интересувам много или му отдавам по- голямо внимание, докато съм останал с впечатление, че Вие тука ( поне някои ) разбирате много от История. Благодаря Ви.

Comment

Няма проблеми
                Само дето самата тема е малко "енциклопедична" - какво се е случило от .. до ... . Такава информация предполагам се намира по-лесно и по-пълно в енциклопедиите ( на съседите на момиченцето му търся материали за рефератите именно в Енкартата, перфектни са за тая цел ) Виж, вече ако се зададе някой интересен аспект може и да стане дискусия
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Изравям тази стара тема, за да пусна тук този сайт:
                  British Army units from 1945 to the present day.
                  We don't see things as they are, we see them as we are
                  ---Anais Nin----

Comment

Working...
                  X