Какво мислите за това. може би някои са били вече в родната казарма, а може би не, но въпросът ми се свежда най-вече до това...абе, ходи ли ви се в казармата???????????? защото на мен откровено казано въобще не ми се ходи там. да, може би това е дълг, който всеки гражданин (очевидно в случая мъж ) трябва да плати към държавата, защото тя примерно му е дала образование, обаче аз въобще не ставам за войник, никога не бих могъл да бъда полезен като такъв, ще съм потенциално опасен некадърник с Калашников и освен това ИСКАМ АРМИЯТА ДА Е ПРОФЕСИОНАЛНА....не искам въобще да ме занивамат с военни глупости още повече, че съм адски против войната...
Има един норвежки учен, голям пич, казва се Йохан Галтунг, препоръчвам на всички да прочетат нещо негово...той е искал да бъде на алтернативна служба, защото е заклет пацифист. тя обаче е била с 6 месеца по-дълга от другата (тя и тук е по-дълга) и след като му изтекла 1 година от службата, той просто отказал да продължи и оставащите му 6 месеца, защото решил, че не може пацифизма му да бъде наказван...в резултат на това го вкарали в затвора за тези 6 месеца.....Е, аз питам защо???
Има един норвежки учен, голям пич, казва се Йохан Галтунг, препоръчвам на всички да прочетат нещо негово...той е искал да бъде на алтернативна служба, защото е заклет пацифист. тя обаче е била с 6 месеца по-дълга от другата (тя и тук е по-дълга) и след като му изтекла 1 година от службата, той просто отказал да продължи и оставащите му 6 месеца, защото решил, че не може пацифизма му да бъде наказван...в резултат на това го вкарали в затвора за тези 6 месеца.....Е, аз питам защо???
Comment