If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"по-скоро отрицателно 1 7.14%
изцяло отрицателно 2 14.29% "
Айдеее, кво става тука бе! От толкова търчане от компютър на компютър и регистрация под различни имена тоя човек ще вземе да получи я мускулна треска, я схващане на седалищните мускули.
Дет'се вика just kidding ... Or am I?! :sm186:
Бъркаш разбиранията ми с манаталитета на демократите!За разлика от тях аз имам чест и достойнство и дори да можех пак не бих гласувал повече от веднъж!Или може би съдиш по себе си!?
Бъркаш разбиранията ми с манаталитета на демократите!За разлика от тях аз имам чест и достойнство и дори да можех пак не бих гласувал повече от веднъж!Или може би съдиш по себе си!?
Елемаг, някъде да си видял да споменавам теб? Имаше една приказка за един гузен дето сам бягал. Ама нещо съм я позабравил ,можеш да ми я припомниш... :sm113:
Излиза, че май и сам не вярваш, че само ти защитаваш Комунистическия манифест. Повече вяра, приятелю, повече вяра! На тоя свят без вяра нищо не става, майка му стара...
А демократ да се наричам първа радост е за мене,Елемаг, първа радост и нищо друго.
А, щях да забравя-Бъркаш разбиранията ми с манталитета на комунистите! За разлика от тях аз имам чест и достойнство и дори да можех пак не бих гласувал повече от веднъж!Или може би съдиш по себе си!? :nod:
Елемаг, това е заложено в цветовите схеми, а и честно казано, абсолютно все тая ми е, време е цветовете да си значат нещо сами по себе си, а не червеното да е вързано с една погинала империя. И, за да подкрепя думите си: червеното е цвят, свързан със СССР някъде около 70 години, а преди това този цвят се асоциира с Британската Империя ... познай колко години? Въобще, майната им на политическите глупости, за теб идеологията чак толкова ли е важна?
Обаче - по-важното - най-сетне се намери някой, за когото тая работа вече няма значение
Интересно ми е - кой е? Ако иска да си остане в тайна - добре, ако не - нека поне напише едно ЛС.
Гласувах "изцяло положително" и не виждам какво може да ни даде този военен съюз, ако съществуваше още. Тези, които са гласували обратното (освен Елемаг, твоите съображения наизуст ги знам вече ), няма ли да ни просветлят?
Аз съм доволен, че Варшавската глупост се разпадна. Нищо хубаво не сме видели от нея, не че сега ще видим с НАТО, но моето мнение е, че не трябва да членуваме в такива съмнителни Организации
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Е просто си спомням какво беше написъла. Не знаех че си е сменила мнението.
Не си спомням някога да съм казала, че съм на друго мнение от това, за което съм гласувала и в което съм твърдо убедена в светлината на сегашната ситуация! Ако за теб може да е неразбираемо как някой може да има своя гледна точка, но да допуска, че друг мисли различно или дори не мисли, проблемът не е мой.
И още нещо - ако аз бях тази, гласувала с Все ми е тая, щях да го кажа. Имам досадния навик да заставам открито зад позициите, които застъпвам и да не бягам от отговорността, която ми носи дадено лично мнение.
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment