Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боинг 757 срещу Пентагона

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Не знам какво дава камерата на Пентагона. Аз гледам изобилието от снимки отвън. Ако можеш да ми укажеш източник, който да дава ЕДНО ПАРЧЕ от Б757, ще те черпя каквото искаш. 100 тона метал и гориво не изчезват така. Виждал си достатъчно снимки на самолети, разбили се в земята. Каквото и да стане със сградата, отвън трябваше да има ПЛАНИНА от метал, разхвърлян багаж, части от тела и прочее. От удара в сградата би трябвало да се откъснат крилата, а отвън да стърчи корпуса с опашката. Тя традиционно най-малко се поврежда, точно затова там са и черните кутии. И да си чул някой да е търсил черната кутия на самолета?
    И защо до сега не са показани радарните записи и не са огласени радиоразговорите? Или аз нещо съм пропуснал?

Стига бе, хора, наистина ли мислите, че подобен замисъл въобще е възможен? Пък и каквито да са американците, толкова лоши не са, да срутят центъра на най-големия си град
    Честно казано, да, смятам. Съвсем сериозно вземам патриотчните актове, с които тези юнаци си присвояват много сериозни права. И военната им доктрина за превантивни удари. Ако ще правиш нещо в голям мащаб, трябва масово да промиеш мозъците на хората. Да блокират, никой да не се пита какво всъщност става.

Comment

octagon.....пълна подкрепа от мен , аз също имам снимки и интервюта от хора , които за експерти по физика , химия , икономика и т.н. ( не са българи , а американци ) .
      САЩ е долна нация способна на всичко заради целта си - Да Бъде Супер Сила .
      Имам въпрос - защо отричате че Щатите и друг път са жетртва ли хора , свой , за да постигнат целта си ? Това мисля че е ясно на всички .
      "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

Vie ne6to si fantazirate :lol: :lol: :lol: . Kakvo da ostane kogato samoleta se udri sas skorost ot 700km v 4as i temperaturata e dostignala 2500 gradusa. Neka te parjat na takava temperatura i da vidim kvo 6te ostane ot teb.Pri udar ot 100 km v 4as s kola 4ovek po4ti 100% ne ocelqva samo ot udara ,a zavisi v kvo se udri moje da stane na par4eta. Haide stiga Kriminalni romani.

"САЩ е долна нация способна на всичко заради целта си - Да Бъде Супер Сила . "

Ami USA si e Super sila i bez tova,tova ne i e nujno. Kolkoto do "долна нация " tova zvu4i kato 60 godi6no izqvlenie.

Comment

американците не са точно "долна нация", а по-скоро "заблудена и лесно манипулирана" проблема е в управляващите ги и в официалната политика и официалната пропаганда, която е абсолютно отвратителна.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

а, капитана гледам дава източник CNN, няма нужда да си правите труда да отваряте линка даже
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Da Amerikanskata naciq e "заблудена и лесно манипулирана". Oba4e Bulgarska e pogovorkata "Preklonena glava sabq ne q se4e." Ta tova trqbva da ti govori ne6to.

CNN sa svetovno priznati ,i to4no edin Bulgarin 6te kaje 4e te ne sa obektivni i toku vij vsi4ki spqli da gledat CNN. :lol:

Comment

Капитане, помисли си сам колко пъти си виждал откъде ли не снимки на самолетни катастрофи. Да си спомняш случай от високата температура да не е останало НИЩО? Винаги почва търсене на черната кутия, експертизи на телата на загиналите, експертизи на частите от двигателите и какво ли не. Пак те моля - покажи ми снимка, на която да има ПАРЧЕ от самолета. На първите снимки от пострадалия Пентагон не се вижда НИЩО. Виждал съм интересни проекции, не знам дали ги има в нета, че размахът на крилете на 757 е по-голям от ударената част на Пентагона. Това с 3Д ли ще го обясниш или с Мерлин Магьосника? Нали самолетът е паднал и се е влачил - колко голяма бразда трябваше да има и колко парчетии да хвърчат наоколо? Дай ми снимка на тази бразда, моля те.

Коментарите за САЩ като нация умишлено ги оставям и се съсредоточавам върху техническата част.

По твоите обвинения в конспирация - ами такава със сигурност има. Въпросът е дали е на някаква митична Ал Кайда или на някой друг. Мен никой не може да ме убеди в първото. Не знам защо, но американското правителство лъже, та се къса. Не знам мотивите, но официалната версия тече като решето. При Пентагона това личи най-ясно. Какво стана с Корана и инструкциите (на арабски!!!) как се управлява самолет, дето ги намериха в началото? Защо сега не ги споменават?

Много ти благодаря за линка на CNN. Погледни го внимателно и ми кажи: къде е Полет 77?

Comment

octagon,ne stava vapros 4e za6titavam US za kvoto i bilo. Ti misli6 li 4e tuk nqma mnogo pove4e hora koito se samnqvat.Ako ima i nai malkoto dokazatelstvo za laja tuka takav voi 6te se nadigne 4e ne mi se misli. Pomni6 li Monika Lewinski skandal. Napravila svirka na Prezidenta -golqma rabota ,a kakav skandal stana.Ta tova si e ejednevie v Evropa.No tuk ni6to ne ostava skrito pokrito.Ta nali tova im e rabotata na televiziq i presa.

"Погледни го внимателно и ми кажи: къде е Полет 77?"
                  Zna4i ako mina s moita kola sas 200km v 4as na 10 metra ot teb ,sas sigurnost nqma da me vidi6 vatre ,nito nomera na kolata ,a tova e sas 700km na okolo 50-60m ,kakvo o4akva6 da vidi6.Osven tova kamerata e nai obiknovenna security kamera,zna4i bavna. Az sam rabotil kato security guard i znam 4e tezi kameri pravqt dvijenieto na obekta nase4eno-preska4a kadri,ili s dve dumi spira da snima i zapisva za stotni ot secundata,kak ina4e misli6 4e takava kamera zapisva 24 4asa denono6tie na 180minuti kaseta?

Comment

Примерът ти с колата е пълна глупост - в двата случая няма тази общност, която търсиш. Тъй или инак, това не ме интересува чак толкова, но е смешно да твърдиш, че американското общество е най-"прозрачното" в света и, че там всичко е чисто, никой никого не манипулира, няма пропаганда и всякакви други подобни неща... Средствата за масова информация никога не са били мислени като средства за провъзгласяване на обективната истина (една, но най-несъществената, причина за това е, че няма "обективна истина" и това се научава, в който и да е начален курс по философия или криминалистика, например (а можеш да го научиш и от собствен опит)) - това са средства за съставяне и разпространяване на някакво отражение на действителността - т.е., за промяна на информационния образ. А в това винаги има нечии интерес или нечие намерение - не казвам, че този процес има непременно някакъв конспиративен характер (макар и да се случва) - просто такава е информационната природа на съвременното общество (и култура). А САЩ са един от най-ярките й представители...
                    А това, което бълват в момента техните медии си е най-чиста (и често глуповата - но може би е предимно за вътрешна консумация, та затова) пропаганда.
                    Като ти гледам изказването, ти май и от родния си континент си се отказал?

Comment

По колата - няма да те видя. Обаче като се забиеш в близкото дърво, ще те видя, и още как. Та къде на снимките СЛЕД удара се вижда нещо като аеропланно парченце? Опашка на самолет? Откъснато полукрило?

Comment

най-"прозрачното" в света ,
                        E ti si izmislq6,ne sam kazal takova ne6to.Ne kazvai 4e ne6to e lo6o ili dobro sled kato ne go poznava6 .Vidql si ti USA za da govori6.
                        Az sam jitel na zemqta i ne i delq na kontinenti,no predpo4itam da jiveq v tazi 4ast na zemqta nare4ena USA.

Comment

"САЩ е долна нация" :? Ееее, маршале, тук направо се оливаш
                          Ако го нямаше този (все още) бастион на свободния човешки дух светът отдавна да е съсипан от комунисти, фундаменталисти и обикновени криминални главорези
                          Si vis pacem - para bellum!

Comment

ехеее, бастион на свободата....

айде да оставим надутите фрази щото са толкова лишени от смисъл че няма накъде повече...
                            albireo написа

Comment

Хайде по съществото на темата, а?
                              Да не заприличваме на други форуми...

Comment

абсолютно, от там избягахме...
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X