Не знам какво дава камерата на Пентагона. Аз гледам изобилието от снимки отвън. Ако можеш да ми укажеш източник, който да дава ЕДНО ПАРЧЕ от Б757, ще те черпя каквото искаш. 100 тона метал и гориво не изчезват така. Виждал си достатъчно снимки на самолети, разбили се в земята. Каквото и да стане със сградата, отвън трябваше да има ПЛАНИНА от метал, разхвърлян багаж, части от тела и прочее. От удара в сградата би трябвало да се откъснат крилата, а отвън да стърчи корпуса с опашката. Тя традиционно най-малко се поврежда, точно затова там са и черните кутии. И да си чул някой да е търсил черната кутия на самолета?
И защо до сега не са показани радарните записи и не са огласени радиоразговорите? Или аз нещо съм пропуснал?
Честно казано, да, смятам. Съвсем сериозно вземам патриотчните актове, с които тези юнаци си присвояват много сериозни права. И военната им доктрина за превантивни удари. Ако ще правиш нещо в голям мащаб, трябва масово да промиеш мозъците на хората. Да блокират, никой да не се пита какво всъщност става.
И защо до сега не са показани радарните записи и не са огласени радиоразговорите? Или аз нещо съм пропуснал?
Стига бе, хора, наистина ли мислите, че подобен замисъл въобще е възможен? Пък и каквито да са американците, толкова лоши не са, да срутят центъра на най-големия си град
Comment