Ами добре.. щом вливането на пари от всевъзможни организации и личности, които имат от косвени до съвсем лични интереси не е достатъчно доказателство за теб. И дали тези пари се използват за да покажат по Телевизията един камион с хляб и как хора от 10 членни семейства са успели да се преборят за 1,2 от тях или за нещо друго няма особено значение.
Ти би ли противоречил на човека който ти плаща заплатата ? и ако би според теб какви ще бъдат най-вероятните последствия.
Да сложим от едната страна на везните всички негативи, грешки и несправедливости от мойте и твойте мнения за въпросния съд, а от другата положителното
О, браво ами това е страхотно - значи ако реша да ставам диктатор мога да бъда спокоен, че ако ме свалят няма да ме прибият с камъни или застрелят на место като Чаушеско, а ще ме отведът в Хага където ще ме, черпят с Раахат локум след което съвсем справедливо ще получа наказанието си.
Сега да погледнем везните - ха то се получи нещо като малак катапулт
Ако си позволя да обобщя мнението ти - значи ти си склонен на безкрайни компромиси и затваряне на очите пред едно глобално престъпление с безкрайни мащаби в името на незначителни и в повечето случай теоритични дивиденти за човечеството ?
Ти би ли противоречил на човека който ти плаща заплатата ? и ако би според теб какви ще бъдат най-вероятните последствия.
Да сложим от едната страна на везните всички негативи, грешки и несправедливости от мойте и твойте мнения за въпросния съд, а от другата положителното
Конкретно, международният съд в Хага (и въобще, съществуването на подобна институция) е полезно и в личен план, защото това е единстевното място, където индивид или социална група могат да разчитат на винмание и евентуално, някаква "справедливост", спрямо конкретна държава. Това е особено полезно в случаите когато става въпрос за авторитарни държави, дикатторски режими и т.н. НАй-малкото това осмисля съществуването на тази институция, според мен.
Сега да погледнем везните - ха то се получи нещо като малак катапулт
Ако си позволя да обобщя мнението ти - значи ти си склонен на безкрайни компромиси и затваряне на очите пред едно глобално престъпление с безкрайни мащаби в името на незначителни и в повечето случай теоритични дивиденти за човечеството ?
Comment