Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кризата в Украйна 2013-2014 г.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

А Турчинов продължава да ме удивлява, дано да не го махнат скоро защото ме кефи.
    Турчинов, возглавит первый всеукраинский гей парад
    http://http://www.yaplakal.com/forum2/topic783835.html
    Видеото с Путин в коментарите под новината се вързва много яко с изявлението на Турчинов )))

п.п. все пак това е за рубриката "минута хумор" новината не се потвърждава.
    Last edited by NATAN; 12-04-2014, 21:27.

Comment

NATAN написа Виж мнение
      А Турчинов продължава да ме удивлява, дано да не го махнат скоро защото ме кефи.
      Турчинов, возглавит первый всеукраинский гей парад
      http://http://www.yaplakal.com/forum2/topic783835.html
      Видеото с Путин в коментарите под новината се вързва много яко с изявлението на Турчинов )))
      Фейк.
      С уважение контрол_alt.

Comment

Кало според теб "този" от Севастопол и сега в Славянск какъв точно се пада? Предния път е при някакви арести и го спрягат наистина за "вежлив", а не от "самоотбраната"? Ако ще да е бивш-някой си то те май не се уволняват с екипировката. Възможно е разбира се да е "братска помощ" от пара-военните групички в Крим.

Comment

В Славянске захвачен райотдел милиции и администрация, вывешены российские флаги. Причем, чтобы это сделать, неизвестные в камуфляже сначала взяли прокуратуру — отвлекли внимание, позже это здание было освобождено. Позже неизвестные - их не знают и в руководстве Донецкой республики - захватили здание СБУ.

В Донецк акциите м/у другото продължават.

Има слухове за още един град където е завзета сградата на МВР-освен Лимана,Краматорск,Славянск - Джуковски!
          Аваков съобщил че в Краматорск се води престрелка!
          В Славянске захвачен райотдел милиции и администрация, вывешены российские флаги. Причем, чтобы это сделать, неизвестные в камуфляже сначала взяли прокуратуру — отвлекли внимание, позже это здание было освобождено. Позже неизвестные - их не знают и в руководстве Донецкой республики - захватили здание СБУ.

Ако е вярно май това са първите изстрели на Руската революция!

Comment

От некъв отряд за самоотбрана - вероятно бивши военни - може да е от Крим, а може да е от Източна Украйна и с останалите да е ходил в Крим преди месец. Екипировката му е много далеч от стандартната на СпН, а и начинът, по който се държи показва, че и той е далеч от това. Няма пролбем всеки да си купи такава, а пушката му, както посочих, е украинско производство.

Няма хора от руския СпН там, както беше в Крим.

Comment

Изглежда започват.

Arsen Avakov
              37 minutes ago · Edited
              Текущий он-лайн.
              Краматорск(Донецкая обл.) Идет нападение.. Неизвестные обстреляли райотдел. Милиция отвечает. Идет перестрелка.
              Красный лиман (Донецкая обл.) нападение боевиков с краткоствольными автоматами российского производства АК 100 - отбита силами милиции и городскими дружинниками. АК100 с подствольными гранатом¸тами находится только на вооружении войск РФ.
              Славянск. Уничтожены вышки моб. связи блокированы райотдел милиции и СБУ.
              Власть Украины рассматривает факты сегодняшнего дня как проявление внешней агрессии со стороны РФ.
              Срочно созвано СНБО Украины.
              Группировки сил МВД и МО Украины ВЫПОЛНЯЮТ ОПЕРАТИВНЫЙ ПЛАН РЕАГИРОВАНИЯ..
              Аваков: Власть Украины рассматривает события в Донецкой области как проявление внешней агрессии со стороны РФ

Министр МВД Арсен Аваков рассказал о текущей ситуации в Донецкой области.

"Краматорск (Донецкая обл.) Идет нападение.. Неизвестные обстреляли райотдел. Милиция отвечает. Идет перестрелка", - написал глава МВД на своей странице в Фейсбук передает Цензор.НЕТ.

"Красный лиман (Донецкая обл.) нападение боевиков с краткоствольными автоматами российского производства АК 100 - отбито силами милиции и городскими дружинниками", - добавил он. Источник: http://censor.net.ua/n280768 Источник: http://censor.net.ua/n280768
              С уважение контрол_alt.

Comment

Ето и в Джуковски:

Comment

кало написа Виж мнение
                  От некъв отряд за самоотбрана - вероятно бивши военни - може да е от Крим, а може да е от Източна Украйна и с останалите да е ходил в Крим преди месец. Екипировката му е много далеч от стандартната на СпН, а и начинът, по който се държи показва, че и той е далеч от това. Няма пролбем всеки да си купи такава, а пушката му, както посочих, е украинско производство.

Няма хора от руския СпН там, както беше в Крим.
                  Вчера ночью из Крыма на материк заехало 24 гастрол¸ра, для дестобилизации порядков в Донецке,Луганске и Харькове , сепаротисты бурно это обсуждали на Правильном ТВ в ютубе!!!
                  Май са решили да им окажат подкрепа не само на думи ясно. То наистна като нищо такива формирования от източните региони са били на доброволен "стаж" в Крим

СМИ: Здание МВД в Славянске захватили крымские сепаратисты
                  По словам работников СМИ, вооруженные люди, захватившие здание МВД, не похожи на "зеленых человечков", "это не российский спецназ", отмечают журналисты.
                  Вместе с тем боец, который обыскивал прессу, заявил, что отдел милиции Славянская захватила самооборона Крыма.
                  В Славянске вооруженные люди захватили журналистов Hromadske TV и Лента.Ру и запретили им работать в городе, освещая события под управлением МВД области и другие акции.
                  Last edited by Sharana; 12-04-2014, 22:55.

Comment

Яплакал, ми звучи като име на забавен сайт, от типа на нашия НеНовините, незнам може и да бъркам, но нека да подлагаме всеки източник , който споделяме, на малка и здравословна доза съмнение преди да пуснем нещо което е пропаганда или шега
                    Иначе за да не спамя - http://dnes.dir.bg/news/orazhie-ukri...-16497230?nt=4
                    Вежливи няма, но оръжие има и навярно ще продължава да се намира,провокации с него мисля си също ще има, само дали ще са преди или след понделнишката среща незнам...духът е пуснат от бутилката и нещата станаха доста бурни за Украйна обаче :Д
                    Предполагам също така, че и Кремъл ще си постигне всичко което е търсел в Украйна...въпросът е от там нататък какво следва...
                    Просто не вижда начин, по-който украинците да успеят да защитят и териториалната си цялост и унитарния характер на държавата си едновременно. Бжеженски е казал, че нещата зависят и от желанието на украинците да се съпротивляват, но аз си мисля, че психологически те са в по-неизгодната позиция, икономически също, така че единствения продукт на тяхната съпротива, навярно би било усилване на говоренето на западните политици...евентуално и волята им за някакви дипломатически и икономически действия, ама това евентуално.
                    Интересно каква ли роля ще изиграят новоприетите, източни членки на ЕС в събитията които предстоят, определено Русия може да клати и без това не съвсем единната лодка на ЕС, чрез тях.
                    Та това ми е интересно, какво следва след Украйна, едва ли нещата ще останат статично спокойни след това, и как ще повлияят тези събития и развръзката им на бъдещето на ЕС и особенно на неговите източни членки...тука ако Рамбо прасне някаква яка стататия по този въпрос, ще съм крайно доволен
                    Иначе точно вмомента и друго си мисля, нали имаше теория, често побликувана в сайтове, малко или много русофилски, за перифернатта,нестабилна и бедна, източна част на ЕС, което по някакъв начин, облагодетелствало богатия център, та мисля си аз, не е ли точно тази бедна, нестабилна и политически слаба, източна перифирия идеална за Русия и сегашните гео-политически стремления

Comment

Нищо не започва.Турчинов си ги говори за повдигане на духа на "майдановците".За последната седмица толкова лъжи изрече...

Comment

Ако всичко мине гладко и без осезаеми санкции ще се направи нещо в Приднестровието и толкова. След това ще има известен застой и празни приказки до следващия геополитически сблъсък. Дали пак в Сирия, дали в Иран или другаде няма значение, а там вече според обстоятелствата.

Comment

Тъй
                          Голямата неизвестна е какво става в Краматорск
                          Униан твърди че милиционерите там си сложили георгиевски лентички на ръкавите( на снимката се вижда)
                          По словам главы ВК «Наступ» Руслана Секела, в Донецкой области действуют пособники сепаратистов.

Същевременно Аваков твърди че се води престрелка.
                          Руснаците казаха че са взели "държавни здания"

Comment

Яплакал, ми звучи като име на забавен сайт, от типа на нашия НеНовините, незнам може и да бъркам, но нека да подлагаме всеки източник , който споделяме, на малка и здравословна доза съмнение преди да пуснем нещо което е пропаганда или шега
                            И от двете страни има дезинформация и контра дезинформация. Трябва по-внимателно да се подбира.

Нищо не започва.Турчинов си ги говори за повдигане на духа на "майдановците".
                            Какъв Турчинов? Или вече не четем и това в каретата?

В Харькове проходит митинг за единство Украины. ВИДЕО
                            Last edited by контрол_alt; 12-04-2014, 22:34.
                            С уважение контрол_alt.

Comment

Дмитрий Ярош объявил о всеобщей мобилизации «Правого сектора»
                              Лидер радикальной националистической организации призвал своих сторонников «защитить суверенитет» Украины, а силовиков попросил не только не мешать, но и содействовать в этом.
                              Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/27506#ixzz2yhKg51UL

Не знам някой дали ги брои ама мобилизациите вече май станаха над 5, а обявените войни на Русия сигурно също толкова

Comment

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Working...
                                X