Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кризата в Украйна 2013-2014 г.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кухулин написа Виж мнение
    Това няма нищо общо с кредитния рейтинг. Той показва, грубо казано, рисковете при даване на кредит.
    Ага, я знаю суть рейтингов.
    имею опыт небольшой работы в этом секторе экономики.

Просто показал, что к реальной жизни имеет мало отношения.
    http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Eguo написа Виж мнение
      Последний Начальник Генштаба СССР Лобов В.Н. вновь призван на действительную военную службу.

....
      Возвращение в МО РФ военноначальника СССР такого ранга, идеолога и практика советской военной школы, заточенной на "…до Ла-Манша" означает только одно…" .
      М-да, извадили от нафталина 78 годинеш дядка за плашило, не че нещо пречи човекът още да е със всичкият со но както се казва "а дано, ама надали". А "две седмици до ла-Манш" е за друг раздел

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
        Tолкова е станала средната в Москва, или в Русия, защото всички знаем че първото не е равно на второто
        това е средната заплата за Русия за 2013 г. (с около 25% по-висока от средната за България, равна на средната за София), за Москва средната заплата е 54 000 рубли (2,6 ПЪТИ по-висока от средната за България, 2 пъти по-висока от средната за София), най-висока е била в Чукотка - 65 000 рубли (3,2 ПЪТИ по-висока от средната за България)

Comment

М-да, извадили от нафталина 78 годинеш дядка за плашило, не че нещо пречи човекът още да е със всичкият со но както се казва "а дано, ама надали". А "две седмици до ла-Манш" е за друг раздел

Ееее, Маккейн 78 лет, однако хоть сейчас готов в бой против Москвы.
          "Огонь" а не старикашка.

А Берлускони? 78 лет, а от него все девчонки "пищат".

Некоторые "старички" гораздо более военнопригодны, чем 18-25 летние мужчины.

Comment

Лагер на украинските сили за сигурност е бил нападнат близо до Славянск. Броя на пострадалите се уточнява има и ударен хеликоптер Ми-8.
            На аеродромі в Краматорську пролунав вибух – внаслідок обстрілу вибухнув вертоліт. Читайте більше тут.

Comment

кало написа Виж мнение
              това е средната заплата за Русия за 2013 г. (с около 25% по-висока от средната за България, равна на средната за София), за Москва средната заплата е 54 000 рубли (2,6 ПЪТИ по-висока от средната за България, 2 пъти по-висока от средната за София), най-висока е била в Чукотка - 65 000 рубли (3,2 ПЪТИ по-висока от средната за България)
              До колкото съм чувал, лейтенат в руската армия, започва със 50 000 стартова заплата, но не гарантирам за достоверност
              Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

ОТ - Да, така е. В зависимост от условията и мястото на службата има и добавки. Най-забавно е да се сравни средната заплата на лекар от спешна помощ в София и в Москва (800-1000 лева и 3800 лева съответно).

По темата - Бой на летището или край летището в Краматорск, по първоначална информация е унищожен украински БТР, стрелба и експлозии. Не е потвърдено, обаче.

Comment

Твърди се, че е взривен Ми-8 на летището, има още взривове...

ИМХО, бой няма, или е инцидент, или саботаж.

Comment

Первый заместитель главы СБУ - руководитель антитеррористического центра Василий Крутов подтверждает информацию о том, что в Краматорске снайперским выстрелом был обстрелян вертолет, находящийся на стоянке. В результате возникшего взрыва пострадал командир экипажа.

"В Краматорске одним снайперским выстрелом был обстрелян вертолет на стоянке. Выстрел был произведен в бак с горючим", - рассказал Крутов на брифинге.
                    Последние новости Украины и мира, политические и аналитические статьи, курсы валют, индексы и котировки, интервью, мнения, бизнес новости

Comment

Ако е въоръжен МИ-8, то този отсеци са бронирани. По спомени, издържаха 7.62х54. Т.е отиваме на по сериозно оръжие - поне 12.7
                      Такова не се намира лесно!
                      А и един изстрел и точно в резервоара - профи работа е това. Намирисва силно на организирано събитие

П.П. те не се ли пълнеха с инертен газ точно против такова събитие?

Comment

Tолкова е станала средната в Москва, или в Русия, защото всички знаем че първото не е равно на второто
                        Аз съм в 4 по големина град, чужденец съм и вземам 35 000р. работя като кабелен техник в телевизия. Мои познати вземат средно 35-50 000р. Отделно ако не ме мързи мога да си докарвам допълнителни. Миналата година от Май до Септември не падах под 50 000р заедно със часпрома към фирмата. Август се озорих и стигнах 66 800р. курса тогава беше 4.7лв за 100р.

Comment

ValBo написа Виж мнение
                          Ако е въоръжен МИ-8, то този отсеци са бронирани. По спомени, издържаха 7.62х54. Т.е отиваме на по сериозно оръжие - поне 12.7
                          А и един изстрел и точно в резервоара - профи работа е това. Намирисва силно на организирано събитие

Или авария от всякакво естество - и използвана за нуждите на пропагандата!
                          Но като гледам пламъците и дима , не мисля че ще е само от горивото на вертолета.Може да е паднал в/у ГСМ или нещо от сорта.Експлозиите са няколко.

Първото съобщение беше от този тип:

От както е започнала мобилизацията на УА - вече им изгубих броя на загубената в различни аварии и катастрофи техника....

Comment

NATAN написа Виж мнение
                            Аз съм в 4 по големина град, чужденец съм и вземам 35 000р. работя като кабелен техник в телевизия. Мои познати вземат средно 35-50 000р. Отделно ако не ме мързи мога да си докарвам допълнителни. Миналата година от Май до Септември не падах под 50 000р заедно със часпрома към фирмата. Август се озорих и стигнах 66 800р. курса тогава беше 4.7лв за 100р.
                            Тссссс!
                            Не говори никому.

Иначе Россию будут воспринимать по другому и "возьмутся" за не¸ всерьез.
                            А нам это не надо.
                            Покуда нас воспринимают как "алкашей стоящими в очереди за черным хлебом"
                            Запад сам находится в расслабленном состоянии веря в это и в различных "пуси риот" и "фальсифицированные выборы"...
                            А в это время, мы потихонечку...

T-72М написа Виж мнение
                            Или авария от всякакво естество - и използвана за нуждите на пропагандата!
                            Но като гледам пламъците и дима , не мисля че ще е само от горивото на вертолета.Може да е паднал в/у ГСМ или нещо от сорта.Експлозиите са няколко...
                            От както е започнала мобилизацията на УА - вече им изгубих броя на загубената в различни аварии и катастрофи техника....
                            Наверное всетаки накажут бунтовщиков в Киеве...
                            Ситуация слишком серьезная, чтобы Запад руками Киевских бунтовщиков дразнил Кремль.
                            Если они (Запад) не угомонятся в руках сепаратистов появится нормальное оружение. Тогда все будет по другому.
                            Россия не предоставляла партизанам против "Запада" в Афганистане, в Ираке современное оружие. Видимо это началось восприниматься как само собой разумеющееся дело. А зря...

Comment

ValBo написа Виж мнение

Най-вероятно са го праснали с някое от РПГ, ако летището не е било добре охранявано. Нека не забравяме че разположението е в непосредствена близост до Краматорск, където има съсредоточаване на сепаратистите.
                              Truth will save the world

Comment

Макар да не е много по темата, но преди 7 години получих оферта от московска фирма за стартова заплата 2500 евра плюс още екстри и премии, но нещо не се навих. Сега се чудя дали не сбърках

Comment

Working...
                                X