Пилот, свалям шапка - точен анализ!
И позволи да довърша вместо теб ,
Това което ти писа е логичното действие на разумен политик и патриот на родината си. Очевидно е - тези хора или не са патриоти - или не са разумни - има и трети варинт - не искат да действат така. Избори парламентарни -промяна на конституцията - нали за това свалиха Янукович?! Вместо това - президентски избори !!!
Защо?!
Ще разберете! Времето всичко ще покаже, който има очи ще види и разбере!
Това с еврооринтецията им, е голям камуфлаж.
Ако си чел преди месец и повече писах бандеровщина.Някой подскочи къде в 21 век това! Ние не знаем какво е бандеровщина - аз знам от тъща си - тя е пострадала и когато започна навремето евромайдана и тези хора го оглавиха тя го каза. И казват няма бандеровщина.А тези хора - днешната украинска управа вдигнаха паметници на Бандера из цяла западна Украйна. Някой дава ли си сметка че и на западна Украйна откъдето идва подкрепата им има голямачаст от хора които не ги искат. А щом все говорят за няколко стотин сепаратисти защо не направаят референдума ?!
Не търсете зелени човечета МОЛЯ! Това е спонтанен протест! Никой не може да ме убеди че дъщеря ми 21 годишна студентка, тъст ми на 76години, тъщата на 76 години също, тя готви, прави чай, сандвичи и разнася по барикадите , шурея на 44 години , племенникана 21 год са днес на протеста и барикадите и надявам се не воюват или страшно е да си помисля воюват вече! И всички те казват -това е нашата родина - превратаджиите , хунтата ни доведоха за месец само до невъзможност за човешко съществуване !
А тука в темата им се привижда Путин!
Ми наистина популярен е човека.най популярния политик на планетата в момента!
През 1998година Русия обяви банкрут помните ли?!
Днес - ако реши да промени доларовото си разплащане за нефт и газ в рублево - ще рухне икономиката на чичо ви Сам.
Някой пита за съюзниците на Русия?!
Не е сама! да ги изредя - Китай , Бразилия , Индия.
Нещо да ви говори?!
И позволи да довърша вместо теб ,
ИМХО в момента в който загубиха Крим в Киев трябваше да почнат реални стъпки за приобщаване на източните части - отмяна на новия закон за езиците, компромиси, вкарване в управлението на всички партии, максимално бързи избори които да стабилизират страната.
Защо?!
Ще разберете! Времето всичко ще покаже, който има очи ще види и разбере!
Това с еврооринтецията им, е голям камуфлаж.
Ако си чел преди месец и повече писах бандеровщина.Някой подскочи къде в 21 век това! Ние не знаем какво е бандеровщина - аз знам от тъща си - тя е пострадала и когато започна навремето евромайдана и тези хора го оглавиха тя го каза. И казват няма бандеровщина.А тези хора - днешната украинска управа вдигнаха паметници на Бандера из цяла западна Украйна. Някой дава ли си сметка че и на западна Украйна откъдето идва подкрепата им има голямачаст от хора които не ги искат. А щом все говорят за няколко стотин сепаратисти защо не направаят референдума ?!
Не търсете зелени човечета МОЛЯ! Това е спонтанен протест! Никой не може да ме убеди че дъщеря ми 21 годишна студентка, тъст ми на 76години, тъщата на 76 години също, тя готви, прави чай, сандвичи и разнася по барикадите , шурея на 44 години , племенникана 21 год са днес на протеста и барикадите и надявам се не воюват или страшно е да си помисля воюват вече! И всички те казват -това е нашата родина - превратаджиите , хунтата ни доведоха за месец само до невъзможност за човешко съществуване !
А тука в темата им се привижда Путин!
Ми наистина популярен е човека.най популярния политик на планетата в момента!
През 1998година Русия обяви банкрут помните ли?!
Днес - ако реши да промени доларовото си разплащане за нефт и газ в рублево - ще рухне икономиката на чичо ви Сам.
Някой пита за съюзниците на Русия?!
Не е сама! да ги изредя - Китай , Бразилия , Индия.
Нещо да ви говори?!
Comment