Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е следващата цел на САЩ?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ето за какво става въпрос точно така разсъждават САЩ като фон Цеков, който главата си залагам, че е посрещнал президента Клинтън с възгласи Ю С ЕЙ и знаменце :lol: и е взривявал мавзолей редом с Евгени Бакърджиев :tup: а после са хапвали цигански кебапчета.

гнус.
    Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Всъщност, тъй като всяка военна кампания е предшествана от пропагандна такава, а в момента не се чува чак толкова силно дрънкане на оръжие иззад океана, надали скоро ще има нова война.
      А може би по-вероятна жертва на следваща инвазия е Сирия - но май и това се размина. Засега обаче ми се струва, че надали ще има следваща инвазия, поне до 2006 г., освен, ако не се наложи да се покрива някой голям политиески гаф.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

надали

Originally posted by "messire Woland"

Следващата им цел няма как да е Северна Корея, защото страната ясно показа, че има и ядрено оръжие, готова е да се бие и ще го използва.

................

Струва ми се, че ако някой планира нещата във Вашингтон, единственото, което сега (в следващите няколко години) ще правят, е да си заздравяват завладените позиции с икономически средства.

Определено това е и моето мнение.

Ирак беше нападнат толкова смело и нагло именно защото множество експертни проверки показаха отсъствие на каквито и да било оръжия за масово поразяване.

До колко Корея наистина има готово за използване ядрено оръжие може да се поспори, но фактът, че го обявиха именно сега е достатъчно показателен за опасенията им. Както и за мнението им по въпроса за "смелостта" на щатите.

Либия клекна пред непряката опасност, но на Кадафи прекалено много хора (в това число и много либийци) му бяха записали името в черните си тефтери, та време беше да направи нещо по въпроса.

Comment

Re: next

Са,Витман,единственото знаме което съм развявал някога е БЪЛГАРСКОТО/и тва на ф-к Левски :twisted: /.Колкото до Клинтън-завалията така и не спечели подкрепата ми.Не харесам Америка или по-скоро политиката която тя води.Меко казано неправилна е,но и страни като Северна Кореа и Иран са си развъдници на проблеми както за собствените си народи така и за околните.Как ти се струва да живееш в религиозен диктат?Сестрати/ако имаш да :twisted: /да ходи с фередже,а првителството ти да спонсорира хора убиващи без угризения руги хора?
          А в Северна Кореа е още по-весело.......Глад,мизерия,заради кретените
          начело на Партията тая бедна страница е заспала някаде в 50-те години :evil: .Не ащитавам Америка ама тя маи върши това за което другите само си мечтаят да направят ама си траят или защото ги е страх или щото са путки :evil: .Как си представяте дебелогъзите европеци да свършат нещо?Ми те се нуждаят от една седмица да решат каде да е следващото им заседание а камо ли да решат нечии належащи проблеми.

П.С.Колкото до кебапчетата-грях не грях ама много си ги обичам. :tup: :twisted:
          Състраданието е слабост...

Comment

Originally posted by "фон Цеков"

П.С.Колкото до кебапчетата-грях не грях ама много си ги обичам. :tup: :twisted:
            И аз и аз :tup:

Comment

Според мен открити войни като в Ирак вече няма да има - САЩ постигнаха скритите си цели (дори не е петрола. it's not the oil, stupid (c). целта беше да се унищожи потенциалната суперсила в арабския свят - садамовият Ирак. Какво ни учи Тойнби? че всяка цивилизация си има държава-ядро. може би Ирак щеше да стане център на мощта на мусулманския свят ако не бяха войните на Буш-баща и Буш-син? ) а защо тази суперсила трябваше да бъде унищожена още в зародиш? защото тя можеше да стане много опасна за Израел. Както е известно, Сенатът служи на Тел-Авив. Това е факт, нееднократно подтвърдяван от Шарон!
              моят прогноз: през първото десетилетие на 21 век САЩ ще насочат силите си срещу Китай в едно скрито противостоене, може би нова студена война и със сигурност - гонка вооружений. Китай ще се оформи като нова суперсила, сравнима със САЩ и Русия. Русия вече няма да е актуална зв САЩ по ред причини, а Китай ще се почувства достатъчно силен да се противопостави на новата Иудея.
              Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Уханов, имам много добро мнение за теб от другите ти постове и от участието ти във форума на Уъркшопа, но напоследък антисемитските ти изказвания упорито заместват всичкия смисъл в написаното от тебе.
                Не знам напоследък ли става нещо с тебе или преди просто не е имало повод да изявиш тези си идеи.

Изобщо не е моя работа да казвам на някого какво да пише, още по-малко - какво да мисли.

Мога само да споделя мнението си по въпроса и то е:
                Тези приказки против евреите започват да стават прекалени. Просто е досадно да видя името ти в някоя тема и да знам какво си написал в нея без даже да чета поста ти, защото е ясно, кого ще обвиниш за пролема, какъвто и да е той. Както каза скъпият ни император в един друг форум, крайнодесните по убеждение обикновено са изключително празни хора (имам и лични наблюдения по въпроса, движих с такива в София за известно веме). Не бъди като тях, моля те.

Originally posted by "фон Цеков"

Не ащитавам Америка ама тя маи върши това за което другите само си мечтаят да направят ама си траят или защото ги е страх или щото са путки.
                Гледай сега и на мен ми се иска да отида в апартамента на съседа ми, който ми пуска чалга в 6 сутринта и да му изсипя един тон бой, ама не си го позволявам не щото съм путка, а защото си мисля, че живея в цивилизовано общество. Аз даже и повод си имам да го направя - децата му също са подложени на звуковия тормоз растат, деградирайки до дърти гнусни чалгари. Така, че един евентуален бой на родителя им, съпроводен с чупене на аудиоуредбата му и едногодишният ми престой у тях (в ролята на окупационна сила) е съвсем оправдан, ако ползвам американския начин на водене на външна политика.

Разликата между мен и щатите идва единствено от факта, че от мен има и по-големи биячи, да не говорим за неща като полиция и съд.
                а най-силните, както знаем, не ги съдят.

Фактът, че на някого не му харесва вътрешната политика на някоя държава изобщо не е основание да се намесва самоволно в нея - това е недопустими по всички междунаросни закони. Има разни неща като Обединени нации, Международен съд и други, които може да са бюрократични и слабоефективни по някои проблеми, но са единствените легални институции за одобряване и оглавяване на такава намеса.

Comment

Originally posted by "Longanlon"

Уханов, имам много добро мнение за теб от другите ти постове и от участието ти във форума на Уъркшопа, но напоследък антисемитските ти изказвания упорито заместват всичкия смисъл в написаното от тебе.
                  Не знам напоследък ли става нещо с тебе или преди просто не е имало повод да изявиш тези си идеи.

Изобщо не е моя работа да казвам на някого какво да пише, още по-малко - какво да мисли.

Мога само да споделя мнението си по въпроса и то е:
                  Тези приказки против евреите започват да стават прекалени. Просто е досадно да видя името ти в някоя тема и да знам какво си написал в нея без даже да чета поста ти, защото е ясно, кого ще обвиниш за пролема, какъвто и да е той. Както каза скъпият ни император в един друг форум, крайнодесните по убеждение обикновено са изключително празни хора (имам и лични наблюдения по въпроса, движих с такива в София за известно веме). Не бъди като тях, моля те.
                  мда... може би си прав, лонги. Хъмм... Тези идеи за евреите и т.н. ми се труват интересни и неочаквани. Нови. Затова се стремя да ги доразвия и оценя. Но ктао се погледна отстрани все по-често не виждам нищо освен пустота... Лошо, мда...
                  Никога не съм бил антисемит, защо сега да бъда такъв.
                  Всъщност, казано е: "Не съди за да не бъдеш съден".
                  Мисля да преразгледам въпроса.
                  Благодарен съм ти, Лонг. Наистина ти благодаря. Би било по-добре всичко да си остане както преди във моите възгледи...
                  Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Originally posted by "Longanlon"

Фактът, че на някого не му харесва вътрешната политика на някоя държава изобщо не е основание да се намесва самоволно в нея - това е недопустими по всички междунаросни закони. Има разни неща като Обединени нации, Международен съд и други, които може да са бюрократични и слабоефективни по някои проблеми, но са единствените легални институции за одобряване и оглавяване на такава намеса.
                    Хахахаххаа,
                    Лонги та американците не ги признават тези институции. При нападението на Ирак помниш ли каква беше ситуациата.
                    Оръжейните инспектори публикуваха доклада за оръжията за масово поразяване, и в този доклад пишеше, че Ирак НЯМА ТАКИВА. А експертите в болшинството си бяха АНГЛИЧАНИ, и каква беше Американската реакциия, казаха че ЦРУ имало данни за обратното, да ама не още не са намерили ТАКОВА оръжие. Значи какво излиза ЦРУ намира такова оръжие, а сухопътните им сили толкова време още НЕ МОГАТ. ХАХАХАХАХА.
                    Друго за сега не ми идва на Ума освен този смях.

А за Международния Трибунал, амерканците не го признават а това означава скъсване с Международното Право. И когато България отказа да подпише Сепаративно споразумение с Щатите за признаване на американското Намерение да не признават Международния Трибунал, янките спряха някакво финансиране за България, за къде бяха парите вече не помня.

А я да видим, кво правят в Израел. Израелски танкове влизат в някой палестински град, вършеят каквото вършеят и никой ни дума не им казва.
                    А ситуацията в Косово преди няколко години, онези рязаните искат независимост, сърбите потушават вълненията и в резултат се изсипват американски бомби върху сръбските глави.

Не забравяйте че и в България има ислямски фактор, и ние пак ще изпаднем в положение от 1968 когато в Делиормана нашите "турци" искаха автономия. :x
                    Та трябва ли да се поощрява това поведение, нима сте толкова заслепени от амеканската пропаганда!

Comment

Това за турците си беше чиста пропаганда! ако ти е известно през 1968 г. какъв беше режимът? защо през 1989 г. турците решиха да се изселят в Турция? Аз съм пряк участник в събитията от 89 г. и знам за какво става въпрос! Трябваше ли 500 000 хил. да бъдат масово изелени за да просперира България? И защо това се случи тъкмо по времето на перестройката? Въпроси , въпроси... :roll:
                      Най- ярките звезди на род османски
                      корони носят и седят на трона царски,
                      покорни са на заповедите господни
                      делата им добри и благородни.
                      И да воюва за правата вяра
                      на бащин трон султан се възцарява.

из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин

Comment

Originally posted by "Mehmed II fatih"

Това за турците си беше чиста пропаганда! ако ти е известно през 1968 г. какъв беше режимът? ..........
                        Хмм мисля, че за събитията от 1968 мога да говоря относително обективно по-простата причина, че Баща ми е участвал в споменатите събития. А той е служил във разузнавателно-дивесионно подразделение базирано във Враня.
                        Тогава са ги наричали "Червени Барети" и задачата им е била да парират алчните домогвания на "капитализма" и подстрекателствата от страна на "приятелска" Турция. А основнавната цел е била да защитават цялоста и независимоста на Отечеството. Та тогава си е имало сериозна заплаха а и в споменатите събития е имало доста жертви от страна на размирниците и не малко от наша страна(на нашите Спец части) , сега не смятам за нужно да коментирам събитията от тогава. Но се питам сега което се знае по въпроса плод на чия пропаганда е ? :?

Comment

Витман,примера с чалгата е донякаде правилен,но от друга страна режима в Ирак е меко казано престъпен,ама както и да я гледам тази война се си става дума за петрол.Иначе ООН,Международни трибунали,и така нататака клатикурци......Някога да са помогнали на някои?Как се намесиха св Сомалия,Босна,руанда?Във всяка една от тези страни имаше етническо насилие в наи лошия му вид,ама те освен резолюции кво друго направиха?Абсолютно нищо,нула.Не защитавам САЩ,както казах,ама едно е съседа ти да слуша чалга/и аз не я харевам... :evil: /друго е един сатрап да избива хора на конвеир нали?Само се надявам Иран да го изядат още по здрав/бои/

Comment

какво пък ти е виновен Иран сега???
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хмм, на мнение съм че необоснованата инвазия е пристъпно дело, и на Щатите никой не им е дал право да са световен "полицай" още повече че не воюваха под егидата на ООН а на своя глава.
                              Даже хер Гьобелс измисли по-добро оправдание за да нападне Полша през 1939.
                              Сега Ирак,щото имал лош режим после ......... щото има ли :oops: лоша телевизия като нашата родина например! И така нататак :x .
                              Просто вътрешните работи са си вътрешни работи на всяка суверенна държава.

Както музиката например. Кво ще кажете ако реша например Аз да ви налагам например Рамщайн а? :twisted:

Comment

О ЯЯЯЯЯЯ ЗИГ ЗИГ ЗИГ ЗИГ.СТАВА :twisted: А Малко hATEBREED?

Comment

Working...
                                X