Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Римската бойна слава

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Римската бойна слава

Дано не греша но със търсачката не намерих такава тема и за това я започвам аз.В тази тема ще разгледаме войската на Рим и тази на неговите врагове,войните които е водил Рим и неговите велики лидери.Ще помоля модераторите ако ще ми заключват темата да ме препратят към тема където да мога да пиша по този въпрос.

Прикачени са картинки изобразяващи римски легионери.
    Last edited by Гай Юлий Цезар; 24-03-2008, 00:24. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
    Аве Цезар,чест и почитания!!!

.......

Comment

брей, почитател си натози сайт, като гледам:
      sigpic

Comment

Да,почитател!

Comment

Картинките са интересни. Но е добре да даваш някакви пояснения към тях. Какви войници са това? От кой период са? Така безразборно прикачените картинки не дават много информация. Иначе, подобна тема съществува:
          Структура, състав, въоръжение и тактика на римският легион, но не мисля, че е добра идея в нея да се пускат подобни постове без никакви пояснения.

"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
          It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

Гай Юлий Цезар написа
            Да,почитател!
            Обаче имай впредвид, че легионерите не са носели сини туники /нито класическите червени такива/, нито пък са боядисвали щитовете си в синьо.

Картинките са интересни. Но е добре да даваш някакви пояснения към тях. Какви войници са това? От кой период са?
            Е, Imperator Caesar Avgvstvs, ние с теб много добре знаем от кой период са и какви са изобразените единици.
            Иначе на сайта си пише.
            Last edited by Last roman; 24-03-2008, 01:10. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
            sigpic

Comment

Ето ICA (Ицо? :mhehe: ) е пуснал линк, така че мога спокойно да заключа темата.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
              X