Г-н Русев, както споменах, аз наистина уважавам написаното в постовете Ви и съжелявам ако не можете да си намерите достоен събеседник. Аз едва ли бих могъл да бъда такъв, но наистина желаех да видя мнението ви по темата. А темата е Nicopolis ad Haemum, а не Nicopolis ad Istrum и в описанието на темата аз съм изложил точно определена хипотеза. Доколко тя ви се струва "смешна" или "нелепа" не знам... аз нямам нищо против пълното и оборване.
Но наистина нямам желание точно тази тема да се превърне в тема за разкритията в Nicopolis ad Istrum, макар че, признавам, те биха представлявали интерес за мен и ако желаете, просто направете такава тема. Виждам че има какво да кажете по въпроса и е много по-добре вие да сте нейн титуляр, защото както споменаха Торн и Голъм почти няма професионални археолози тук.
Не това беше целта на моята тема. И не се заяждам с вас, дори ни най-малко, нито пък имам някакви такива цели.
Надявам се да не съм Ви засегнал...
Но наистина нямам желание точно тази тема да се превърне в тема за разкритията в Nicopolis ad Istrum, макар че, признавам, те биха представлявали интерес за мен и ако желаете, просто направете такава тема. Виждам че има какво да кажете по въпроса и е много по-добре вие да сте нейн титуляр, защото както споменаха Торн и Голъм почти няма професионални археолози тук.
Не това беше целта на моята тема. И не се заяждам с вас, дори ни най-малко, нито пък имам някакви такива цели.
Надявам се да не съм Ви засегнал...
Comment