В Вертешолош(Унгария) e открито парче от човешки скелет.Възрастта му е определяна между 250 хиляди и 450 хиляди години.Интересува ме на какъв точно вид човек може да е парчето
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
находка от Вертешолош
Collapse
X
-
находка от Вертешолош
Last edited by владетелят на шумер; 15-01-2008, 21:06.Нека духът ти живее и нека ти който,обичаш Тива,да прекараш милиони години ,обърнал лице към северния вятар,докато очите ти съзерцават щастието.
Надпис от чашата с пожелания от гробницата на Тутанкхамон.Маркери: Никакви
-
Реших че е по-добре да направя нова тема за да не се отклоняват в палеолит news с това и да си продължат дискусията а който има предположение за тази находка да го напише тукНека духът ти живее и нека ти който,обичаш Тива,да прекараш милиони години ,обърнал лице към северния вятар,докато очите ти съзерцават щастието.
Надпис от чашата с пожелания от гробницата на Тутанкхамон.
Comment
-
владетелят на шумер написаВ Вертешолош(Унгария) e открито парче от човешки скелет.Възрастта му е определяна между 250 хиляди и 450 хиляди години.Интересува ме на какъв точно вид човек може да е парчетоA strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Моето лично мнение е че е на Homo heidelbergensis ,защото ми се струва твърде ранна за неандерталец.Нека духът ти живее и нека ти който,обичаш Тива,да прекараш милиони години ,обърнал лице към северния вятар,докато очите ти съзерцават щастието.
Comment
-
владетелят на шумер написаМоето лично мнение е че е на Homo heidelbergensis ,защото ми се струва твърде ранна за неандерталец.
И няма ли да отговориш на въпроса на Last roman?A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
На неговия въпрос лугаг е моят отговор ,а затова що питам ми да си кажете предположенията.Нека духът ти живее и нека ти който,обичаш Тива,да прекараш милиони години ,обърнал лице към северния вятар,докато очите ти съзерцават щастието.
Comment
-
Лугале, ами дай повече информация. Каква е тази находка, откога е, кое и е интересното точно на нея и т.н. Кажи как се пише това смотано име на унгарски, че да си попитаме и чичко гугъл и т.н. Иначе само при посечените от теб години може и да е неандерталец ако е само отпреди 250 000 може и да е хайделберг ако е от преди 450 000
Comment
-
интересното е ,че автора на книгата от която съм взел информацията за находката смята,че е на Homo sapiens но това ми се видя малко абсурдно.
А Вертешолош е някакъкво градче в Унгария но името на унгарски и английски не го знам.Last edited by владетелят на шумер; 17-01-2008, 15:38. Причина: Автоматично сливане на двойно мнениеНека духът ти живее и нека ти който,обичаш Тива,да прекараш милиони години ,обърнал лице към северния вятар,докато очите ти съзерцават щастието.
Comment
Comment