Наистина напомнят на скитски но формата на гърдите ми напомнят женски
май за амазонско снаряжение става дума.
защото не е намерин ли
траките и гърците са носели съмнявам се скитите да са останали назад от модата най-малкото да са получавали подаръци при пратеничесва или нещо от сорта.А под амазонки нямам предвид някакъв етнос
жена войн просто но ги отделям от скитите защото мен ми се струва че са били някакво воинско общество или нещо от сорта.
Всъщност няма нищо сложно
Скитите също са имали доста богати брони и предмети на ювелирното изкуство така че ни най-малко не биха се затруднили да си правят нагръдници макар че при тях по тичпични са ламеларните и плочестите ризници.
спора никак не е безмислен.Няма защо да купуваш нещо щом можеш да си го произведеш и сам.Можеш да ме убедиш че гърците са доставили всичките брони и оръжия на траките и скитите само ако ми покажеш регистрите на тракийските и скитски владетели и договорите за покупко продажба
иначе сянката на съмнението остава.А кажи ми също кое те кара да вярваш че гърците само са могли да произвеждат брони?Доста странно твърдение.Не виждам и обосновка в това че "някои имат печати".
твоята логика никаква я нема.Да речем гърците са единствените които правят оръжия и брони :rock: че защо да ги продават като могат да покорят тези маймуни въоръжени с камъни и тояги и да ги обложат с тежък данък
А келтските оръжия и защитно облекло също сигурно са били гръцки.Само че клиента дава заявка модела да бъде по негов вкус :mhehe: или сега някой ще изреве че келтите са били на светлинни години пред траките :argh: Брей тия гърци били много акълни търговци щом продавали различни типове снаряжение на различните народи
ние в бъдещето да вземем да си помислим че са тяхно собствено производство ама
сичко идва от Съединените Еладски Щати :nut:
твоята логика никаква я нема.Да речем гърците са единствените които правят оръжия и брони :rock: че защо да ги продават като могат да покорят тези маймуни въоръжени с камъни и тояги и да ги обложат с тежък данък
А келтските оръжия и защитно облекло също сигурно са били гръцки.
Comment