Така че, нямаме нищо конкретно за да говорим за статута и свободата на жената. Даже напротив, малкото, което е стигнало до нас по-скоро ни кара да мислим, че жената е била много по-свободна, ако не политически, то поне социално.
Мен няма да ме отегчиш, ако имаш време и желание, двете ключови думи, задълбай
Обаче , Мелиса , чатърската усмивка в края ме изненада .
До някъде си права и не си права .
повечето данни които притежаваме ( говоря за днешни дни) са за тези които са отличени по някакъв начин и делата са им били записване.
Ако си говорим за Жени лидери , имам много случай пред очите си !
Авелия , Карама , Денисия , келтката Ивета . Стари легенди записвани и прочетени от поколението.
писал съм да оставим синята кръв настрана.
Тук говорим за съвсем нормалния човек , Клеопатра е била дъщеря на фараона , и някак се е гушкала със римляните по азбучен ред , и е била добър манипулатор.
А дъщерята на дребния ковач който е живеел във същото това време някъде долу ниско ? Какво е правила ? Раждала е деца , чистела е пода , мляла е брашно и е подквасвала ечемика за биричката ( ха наздраве).
Всяко нещо си има и своето изключение.
Говорех най вече за масовия човек.
П.С. Жените в древна гърция не са имали правото какво да правят ?
:aaa:
Мен няма да ме отегчиш, ако имаш време и желание, двете ключови думи, задълбай
Обаче , Мелиса , чатърската усмивка в края ме изненада .
До някъде си права и не си права .
повечето данни които притежаваме ( говоря за днешни дни) са за тези които са отличени по някакъв начин и делата са им били записване.
Ако си говорим за Жени лидери , имам много случай пред очите си !
Авелия , Карама , Денисия , келтката Ивета . Стари легенди записвани и прочетени от поколението.
писал съм да оставим синята кръв настрана.
Тук говорим за съвсем нормалния човек , Клеопатра е била дъщеря на фараона , и някак се е гушкала със римляните по азбучен ред , и е била добър манипулатор.
А дъщерята на дребния ковач който е живеел във същото това време някъде долу ниско ? Какво е правила ? Раждала е деца , чистела е пода , мляла е брашно и е подквасвала ечемика за биричката ( ха наздраве).
Всяко нещо си има и своето изключение.
Говорех най вече за масовия човек.
П.С. Жените в древна гърция не са имали правото какво да правят ?
:aaa:
Comment