Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Траки, Македони, Българи, Славяни с общ корен?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #76
    Прочетох мненията досега и не откривам някой да е цитирал моите данни. Та наистина бих искал да разбера нещо по-подробно за това какво мислите относно данните в моето мнение. Ако не им вярвате можете да проверите в показаните източници. И ако може да ми обясните вашата теория, с която да опровергаете моите данни. И аз имам добра представа за конвенционалната история, но от нея не мога да си обясня данните на БАН. Може аз нещо да съм в грешка затова моля ви - обяснете ми вашата теория за тези данни. Моля.

    Comment


      #77
      tirith, благодаря за интересната информация относно възникването на `тюркската` хипотеза. Ако обичаш, запознай се с изписаното до момента на форума за произхода на прабългарите /имаме тема-пример и за глупостите на Зиези - `очевидната` :aaa: връзка Ерми-Хермес/, а що се отнася до стойностните зрънца в публикуваните на сайта му хипотези - както ще намериш в изписаното, има запознати с тях и тук. И тъй, след като прецениш за себе си докъде сме стигнали по въпроса, запомни си мнението за около пет месеца - толкова остават до края на временното избягване на тази тема на форума - с цел утаяване на глупостите, за да можем да продължим по същество.
      "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

      Comment


        #78
        Хмм.. нямахме ли мораториум върху подобни теми?

        Воланд, и да чете, полза едва ли ще има. Не виждаш ли че чете историята в обратна последователност. Тя трябва да бъде нагодена (не мога да си обясня историята с данните от БАН. Култ! Това е култово просто...) към някакво разбиране и усещане. Това е едно дълбоко предмодерно устойчиво разбиране, че произходът, "кръвтта" (с точно същата функция сега този човечец натоварва генетиката и може би употребата на този термин е единственото модерно нещо в цялата работа) ти казва кой си и какъв си. Съответно от този отговор следва че "историята" трябва да бъде нагодена, прочетена наопаки. Ами как така щом кръвтта е такава са се случвали разни съвсем други неща. Мозъчето се блъска вълнува, трудно спи, необяснима работа... и изведнъж алелуя! Заговор ще да е било! Зли врази и предатели, подли Велики сили, измислени държави и т.н. Няма как да е станало по друг начин! Даже и сега продължават да действат като "отклоняват вниманието от истината" с някакви други теории. П.Д. И Фет Бо като агенти на стветовната конспирация срещу българите .....сценарии за филм просто . А в киносалона Историческият процес се навежда към Здравия разум и докато хрупа пуканки му прошепва: "Чудя се къде ли са тамплиерите и ционистите в цялата работа".

        А всъщност цялата работа е дълбоко печална.

        P.S. Учудващо е обаче какви неща стават в мозъците на ловците на конспирации. След като изляха 1 кофа помия и прочее глупости по наш адрес, на тях още им се общува с нас. Знанието за "тайната", "истината" не им дава покой, тормозят се нещо искат да разговарят, "моля коментирайте ме, искам да ме коментирате, искам и аз да си играя"...
        Голъм е прав. Човещинка все пак. Милите....
        Recalibrating my lack of faith in humanity...

        https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

        Comment


          #79
          von Danitz написа
          Прокопий май казваше че живеят в анархия :?
          Наистина споменава за нещо подобно,но това е разбираемо. Самият автор е свикнал със силна централна власт и затова всяко подобие на събрание ( "вече"-при славяните) му изглежда странно и необяснимо. Това дали са се карали и мразели-едва ли. Иначе как щяха да организират толкова масирани акции с/у Империята?

          Comment


            #80
            Наистина подобни теми са преустановени временно.
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

            Comment

            Working...
            X