Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Линкорите

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Сега за севера, Я някои да ме светне как се използува самолетоносач над полярния кръг???? Че то сегашните не го могат това ти за допотопните ми говориш, при половин метър лед на палубата))))
    А сега за скоростта, не ми разправяй за колко е бил проектиран, ами виж колко е вдигнал, при това без форсаж, 'щото то и Айовите са направени да вдигат 33, ама повече от 30,67 не са постигнали.

Comment

Ямато е с 460мм оръдия.На немските рейдери "Дойчланд", макар оръдията да са линкорен калибър 283мм/52 са с лоши балистични данни в сравнение с тези на "Шарнхорст" с дължина на ствола 54.5 и тегло 330 кг срещу 300кг на пръвите.На "Дойчланд" се доближават по бронебпобиваемост до тези на "Хипер"
      П.В.

Comment

......Gaden Gogi харесва ли ти рисунката?

Хич даже, подводната част е страшно неправилна :o

Comment

кое дъно?На кой кораб?
          П.В.

Comment

Венгард

Comment

Добра е, давай по същество за линкорите и го понижи Елемаг
              П.В.

Comment

Originally posted by "Plamen"

Добра е, давай по същество за линкорите и го понижи Елемаг
                :o :o :o че какво общо има тои тука???? Споко. Нека първо напиша основните неща пък после ще направим проектите.

Comment

Добре, нека да се опитаме да кноструираме дредноут /линкор/ в следните категории
                  А 35 000 тона
                  Б 50 000 тона
                  П.В.

Comment

Айде само по един И предлагам да гледаме пълното водоизместване да гледаме. предлагам за маса на копуса да се взема 27% колкото е на Бисмарк.

Comment

ОК, Колко кули, какво броинране, борд, палуба, барбети, мостик, скорст, далечина на плаване, ТА,
                      П.В.

Comment

Става, но да се разберем за кой период от време става въпрос и за какво ще се ползва. Иначе Пламене, това ми звучи като ТТкритерии на американски адмирал от началото на 20-ти век.
                        Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                        Неизвестен руски адмирал

Comment

Т'ва пък к'во е? Проекта би бил поне две страници А4, с разпределение на масите (да те видя как ще впишеш твоите любими 3х3) всичко точно и обосновано, все пак това е проект на машина а не литературно съчинение
                          Предлагам да се използуват данни за оръдията от warships1 и да е допустима мешаница, или ако не предварително да се споразумеем че ще правим нациопнални проекти. за кулите от главние калибър ако се предвижда вариация на съществуваща установка но с промяна броя на стволовете предлагам следните коефиценти:при преход от 2 оръдейна към 3 оръдейна кула с еднаква степен на защита, оръдия и системи масата на кулата нараства с 62%, от 3 към 4 оръдия с още 7%. В тези сметки не влиза масата на барбетите както и разликата в дължината на броневия пояс.

Comment

Ако искаш да имаш добре защитен и мощно въоръжен кораб трябва да избираш между 3х3, 2х4, 4х2, 4х3 /корабът ще стане като Монтана/.На мен ми се струва че най-балансирани са трите тройки макар и управлението на огъня да губи от това разположение
                            П.В.

Comment

Хубаво обаче ще трябва да го впишеш някак във ограничено водоизместване. и да похарчиш нещо в замяна. И ще получиш някаква картонена каруца, куца с двата крака. примерно Саут Дакота. :lol: :lol:

Comment

Номерът е да бъдеш достатъчно технологичен, за да втикнеш в рамките на ограничено водоизместване оръдия, броня и скорост /машини/При липса на ограничения всеки може да си констроира чудовищен линкор.
                                Италианците като не са били много технологични са раздули техния Литорио от 35 000 до 41 367, а Рома до 41 670 - Бисмарк е 41 700.Къде е Киро на кирия?
                                П.В.

Comment

Working...
                                X