StrEagle написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Това готино. Самолетоносач-екраноплан. Предполагам че минусите са че ще има нужда от чудовищни двигатели, бензиностанции през целият път и няма да може да се използва при лошо време. Бая минуси. Обаче заради високата си скорост ще може да оперира с нормални самолети. Няма нужда от трамплини, или катапулти.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеМен ме кефи какъв обзор има радара
Явно е мислено от някой „без аналогов“ конструктор...Извинете за правописа, но толкова мога...
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
Comment
-
Вероятно тези които са "малко" в строя не ги броят. Тъй като това е секретна информация, вероятно се броят само подводниците за които се знае че са излизали на патрул последните години. А руснаците напоследък имат много малко патрули (поне допреди няколко години беше такава информацията, какво е положението в момента не съм чел). А и част от лодките били на модернизация, за да носят Оникс и Калибр.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Хатори Ханзо написа Виж мнениеДоколкото си спомням Израел има 5 действащи Делфина+1 в приемане на въоръжение+1(2) в процес на завършване. Като 2 от тези са "подарък" от Германия Някой да ме поправи ако греша...
Israel Navy also expecting to receive four new German-built ships in coming years, to protect offshore gas and oil platforms.
Т.е. вече са 4 действащи."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
COMMANDER_KEEN написа Виж мнениеЗащо "Антей"-те са само 2? От 11 произведени, 1 потопена, 2 на игли, останалите са малко или много в строя...
Comment
Comment