Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови снимки на Курск

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #16
    Това, че сте служил на подлодка, не оправдава вярата в конспирации. Виждал съм как изглежда попадение от торпедо.
    Моля, споделете, базирайки се на вашия опит, как точно Мк48 ще изреже такава дупка във външния, и особено - във вътрешния корпус на Антей, и чак после ще детонира. След като сте с опит на подводница, то по-логично ще е да по-малко да вярвате на конспирации, особено от ранга на описаната от французите фантасмагория.


    ПП - Не твърдя, че съм капацитет, така че се въздържайте от инсинуации в тази посока.

    Comment


      #17
      Ха, на едно мнение сме с Кало
      Иначе ако отговоря на господина съвсем каквото си мисля за него гарантирано ще ме баннат...при това за по-дълго от обикновенното
      Иначе трябва пак д апогледна правилника, май теориите за конспирации бяха подсъдни.

      Comment


        #18
        http://www.duel.ru/200052/?52_3_ 1 На "Курске", вышедшем в море всего лишь на двое-трое суток, имелись только практические торпеды (вместо ВВ в боевых зарядных отделениях - автографы-самописцы,… (стр. 1 из 32)

        Ей тази тема, който иска да знае ще прочете и ще научи, който иска да вярва, ще продължи да си вярва

        Comment


          #19
          Г-да, жал ме е за Вас, ако разчитате на информация само от мрежата. С френския филм аз исках само да подкрепя информацията с която аз разполагам, а тя е както се казва от първа ръка. Както писах по-горе сина (матрос Борисов Юрий Александрович, 1981 г.) на мой близък приятел (петсиониран военноморски офицер,подводничар с големи финансови възможности) съвместно с други близки на загинали са си направили свое паралелно разследване, резултатите от което се доближава до версията във филма. Да се добереш до нужната ти информация (та била тя и секретна) не е никак трудно днес в Русия (както и навсякъде по света) където царства н.в "финикийския знак". Никого ни заставям да вярва на тези слова, това са само голи факти изложени от мен. Мисля да приключвам с това до тук. Приятен ден!

          Comment

          Working...
          X