В предната тема която беше скоропостижно заключена тъкмо бях ме стигнали до момента как предлаганото от мен решение (за повече подробности четете заключената тема) би било много по-ефективно от надводните рейдъри. бяха разгледани и възможните противодействия. И се стигна до важният момент "Това няма как да стане освен ако не ударят Хитлер с туха по главата".
Тъй като съм човек готин, и при това работя с факти, аз се канех да споделя с уважаваните съфорумци защо не е било нуждо съприкосновението на фюреровата глава със строителният материал.
Но се случиха неща които ме възпрепятстваха.
Сега съм си наумил да продължа от там до където бях стигнал.
И за да се напънете сами да прочетете а не аз да писателствам дълги теми с цитати ето една подсказка:
Всичко би могло да стане както аз посочвам ако на 3 юни 1936 не загива ..... (попълнете сами)
Тъй като съм човек готин, и при това работя с факти, аз се канех да споделя с уважаваните съфорумци защо не е било нуждо съприкосновението на фюреровата глава със строителният материал.
Но се случиха неща които ме възпрепятстваха.
Сега съм си наумил да продължа от там до където бях стигнал.
И за да се напънете сами да прочетете а не аз да писателствам дълги теми с цитати ето една подсказка:
Всичко би могло да стане както аз посочвам ако на 3 юни 1936 не загива ..... (попълнете сами)
Comment