De Ruyeter написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Флотите през ПСВ
Collapse
X
-
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
-
Odzava написаЕй, ако това е библиографията много ще профанизираме разговора.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Е на мене все още ми е заедно с притурки като Морская Коллекция и знам че силно подценяваш източника, ама хак да е можеш да предложиш по зацуцанКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Odzava написаNe подценявам МК, просто смятам че е много популярен а не е достатъчно подробен.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Odzava написаNe подценявам МК, просто смятам че е много популярен а не е достатъчно подробен.
Comment
-
E, Гога, Фусо и Исе са строени като отговор на американските линкори. Те не са проектирани да се сражават с британските линкори. Това е нещото което говоря. Всеки кораб се създава срещу определен противник, не срещу всички изобщо. Само така може да се подберат параметри които да дадат предимство на дадения кораб, но в същия момент техните предимства са недостатъци, срещу друг противник.
По въпроса за МК - да, когато няма друго е добре, но е доста енциклопедична. На Вундервафето има и по-специализирани справочници, а най-добре са си монографиите, макар те също да страдат от пристрастност.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Odzava написаВсеки кораб се създава срещу определен противник, не срещу всички изобщо. .
Но дори да приемем твоето твърдение за вярно моят коментар беше за написаното в МК където визираха целият свят.
Иначе аз лично нямам против да ги сравним,в отделна тема..впрочем аз с това се занимавах в събота, на база резултатите от тези занимавки е базирано и подреждането от предният ми пост.
Comment
Comment