Трябва ли да има заяждане? Не мога да разбера, как все се стига до това, че ти, Гоги, започваш да се караш с някого? Въобще, поосмирете малко старстите. Инак ако имате забележки по отношение на модераторстването, отправяйте ги към специализирания модеартор на форума - към Империал. Аз засега нищо няма да трия (това го оставям нему), но поне направете опит за нормална дискусия без заяждане.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-най-най
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gaden Gogi написаДраги ми Смехурко, бързам да ти пиша. Така започваше всеки разказ за Патилан.
Та по същество, като си имаш БУИС (ако имаш) я ми кажи как ще поразиш врага? А ракетата я няма и не съществува. Ся системите дето ги били махнали к'ви били. А какво е останало? С какво от оръжията носени от Акула тя може да претендира че е МНОГОФУНКЦИОНАЛНА? май май си носи само торпедата който могат да претендират за съмнителната чест да гърмят самички и да потапят собственната си лодка.
А това че на Томахоу ядрените модификации ги няма изобщо не му пречи да си има и други.
Иначе разбрах какво ти раязбираш под МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ: Акула е многофункционална до толкова до колкото някой друг и върши повечето от работата.
А като стана на въпрос: може да се ПОДГОТВИШ малко преди да пишеш, прочети малко повечко за Х-22 а когато го направиш може и да погледнаеш колко и кои самолети могат да носят ФАБ-5000. Като говорим за настоящият момент и не разглеждаме възможността да се дотъркалят да целта и да я хвърлят.Също така понеже обичаш да си подготвен може да видиш точно за какво и кога са правени тези бомби.
Нещо генерално си си объркал по въпроса за 650 мм. торпеда, само да ти кажа Герги че СЭТ в името на торпедото значи "Самонасочващо се Електрическо Торпедо". Ти генерално взе да мешаш случая с К-141 Курск с 971. Не ги мешай това са отделни типове подводници. А ако имаш БИУС по-голямата част от работата ти е свършена Герги защото можеш да си качиш каквато ракета ти скимне(а като я няма 3М10, това не означава че няма и други ПКР, като например 3М51 и 3М54 те си съществуват и доста добре се продават по света и са по-грознички от какъв да е Харпун - 220 км. пределен радиус и 450 килца бронебойна глава(3М54)). Нещо повече не се налагат генерални преустройства щото ракетата и без друго се изстрелва през 650 мм. торпеден апарат.
Голум ако сметнеш за нужно трий и ти и без друго се поуляхме
По долу е "несъществуващата 3М54"Last edited by Thunderchief; 26-01-2005, 12:59.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
За Голум: би ли бил така добър да ми обясниш как така аз се заяждам с "някой" когато въпросният "някой" : се появява тръсва някаква декларация,аз го питам съвсем културно:
И по какви критерии го определи?
Toва последното като как да го рабирам? Като некакво неподготвено изказване ли, що ли?
Такааа после "някой" почва да си реди неговите тиради за това че една подводница е многофункционална (това след моят достатъчно дълъг пост разглеждащ що е то многофункционалност) защото имало бомбардировач носещ някакви бомби, Просто за справка Ту-22м3 носи 3 ТОННИ бомби, не двутонни. И изобщо какво общо има бомбардировачът с подводницата и това че името Георги се произнася като "Герги" само по селата от местното население наричано "селяни".
И после Голум ти ме питаш АЗ как съм се заяждал? Не аз има тенденция (предполагам "някой" няма да се осъмни че знам какво е тенденция) да се появявам и да засирам и пълня дадена тема с бълвоч от сорта колко хубава е една подводница понеже даден бомбардировач е свръхзвуков, или защото може ВИРТУАЛНО да носи несъществуваща ракета, или че един самолетоносАЧ Е НЕЗнам какъв си защото F-4 Корсар е далечният и неосъзнат роднина на F-18 Хорнет. И същият някой да използува за основен "аргумент" лафър "изказваш се неподготвен".....
Comment
-
Айде, айде като се заяждаш с мене бъди последователен и продължавай да си се заяждаш с мене. Голум дето апелира за културна дискусия нищо не ти е виновен. Темите ти ги "засирам" аз. Що се касае до бомбата да така е сбърках. "Несъществуваща" ракета горе има на снимка. Прочее вече е и качена на едни по-малки от 971 подводници(на индийските 877Э). Пак поразгледай инфото за бойното използване на F-4UD преди да се правиш и на авиационен експерт(вече видяхме че в морската област си несравнимо по-голямо "светило" от хора изкарали няколко десетилетия служба на подводници и списващи некаква си подпирачка за секции наречена "Jane's all the world fighting ships")
И като се обръщаш към някой със "същество" последното нещо което трябва да чакаш от него е любезно отношение....Геш!Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Gaden Gogi написаПонеже ме набедяват че се заяждам, нека поне да го направя: Ту-22м3 повече от 3-тонна бомба не може да носи. По големите в Афганистан са хвърляни от Ту-16, като това са 5 и 9 тонни бомби.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Не ми се занимава да си губя времето да изяснявам въпроси от типа на "кой първи е започнал" - ако ИМеприал желае - да го направи. Въпросът е, че някак все така се получава, Гоги, че някой с теб се заяжда. Или всички на този форум сме заядливци, а ти си жертва, или не знам, може би проблемът все пак е при теб.
Comment
Comment