Gaden Gogi написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DREAM TEAM
Collapse
X
-
Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
-
Eхее към 1950 г. аз вече щях да си имам и два Мидуея в строя и един на довършителен етап - душа да им е яка на четирите Ямато:fire: :sm232: :sm202: И като си добавя Есексите щях да мога да устройвам удари с по 300-400 самолета наведнъжLast edited by Thunderchief; 04-01-2005, 14:32.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Ако се строи флот, без да има война, няма да се строят толкова мнгого самолетоносачи, колкото всички искаме, защото тяхната бойна ценност, звездата им изгрява през войната.Така че основният акцент ще бъде отново върху производстото на линкори.Иначе става сравнение и строеж на кораби от различни епохи поствоенни самолетоносачи с предвоенни линкори, респективно и тяхното ПВОП.В.
Comment
-
Plamen написаАко се строи флот, без да има война, няма да се строят толкова мнгого самолетоносачи, колкото всички искаме, защото тяхната бойна ценност, звездата им изгрява през войната.Така че основният акцент ще бъде отново върху производстото на линкори.Иначе става сравнение и строеж на кораби от различни епохи поствоенни самолетоносачи с предвоенни линкори, респективно и тяхното ПВОCan't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Thunderchief написа.... направо да си строя Мидуей вместо Есекси. ... авиогрупа на Мидуея е 137 самолета, ...
другото : не е важно колко може да вози а колко може да вдигне във въздуха, пък и 137 ама не знаеш какви самолети, е ще ти кажем от най ситните. Съвсем не случайно Рузвелт (онзи дето си е правел каквото иска) е бил против строежа на тези кораби.
Comment
-
Gaden Gogi написаТова първото звучи като "човек да еволюира направо от земноводно"
другото : не е важно колко може да вози а колко може да вдигне във въздуха, пък и 137 ама не знаеш какви самолети, е ще ти кажем от най ситните. Съвсем не случайно Рузвелт (онзи дето си е правел каквото иска) е бил против строежа на тези кораби.
Иначе дори да са Хелкети, Авенджъри и Даунлеси(по ситни и да иска не може да вземе, защото по негово време просто няма в производство аз пък да ти кажа) - 137 такива стигат, та и артисват, по-големи не ми трябват, а що се касае до "колко може да вдигне" - не по-малко от Есекс, а пропуснахме да добавим(аз и щаба :lol: ) и че е прилично бронирана, с мощно пво(18х127мм. и куп още дребни зенитки)Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Добре, нека си зададем така въпроса:
Имаме 1 Есекс /махаме случая с хипотетичния Мидуей/ и цел Х.Колко самолета ще трябва да атакуват целта 1-ва вълна, 2-вълна и колко да пазят самолетоносача?Крило 90 самолета
Илъстриъс - същия пример - цел Х, авиокрило 35-40 самолета.Две вълни + пазещи самолетиП.В.
Comment
-
Plamen написаДобре, нека си зададем така въпроса:
Имаме 1 Есекс /махаме случая с хипотетичния Мидуей/ и цел Х.Колко самолета ще трябва да атакуват целта 1-ва вълна, 2-вълна и колко да пазят самолетоносача?Крило 90 самолета
Илъстриъс - същия пример - цел Х, авиокрило 35-40 самолета.Две вълни + пазещи самолети
Comment
Comment