Я колко странно. Етажерките(Фейри Суордфиш) изведнъж станаха важни
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е по-по-най
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Plamen написаДа Гаден, но такъв като тебе пък би бил баннат много скоро
А иначе с бан ли ме заплашваш???? :sm113: :sm113: Смехурко виж се ти какви глупости си написал.Last edited by Imperial; 17-12-2004, 20:38.
Comment
-
Plamen написаА ти изключваш ли попаденият в кулите от главния калибър, замълчаване на цялата му артилерия и превръщането му в една мишена,Last edited by Imperial; 17-12-2004, 20:38.
Comment
-
Казах в палубата, че не са от значение, защото не 5 минутка като Худ или не бяга като друг смелчага Принца.Нали англичаните все се хвърлят на бой.Пиша за попадения в кулите.Чети внимателно, ЗАЩОТО СЪС ЗЛОБНИ КРЕТЕНИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАМLast edited by Imperial; 17-12-2004, 20:38.П.В.
Comment
-
Прав ти път. Като се научиш да четеш какво са ти написали другите тогава изисквай и те да четат твоите умотворения. А ако имаше познанията които се полага да имаш за завършено средно образование щеше да можеш лесно да си сметнеш че при тази конструкция на кораба повечето попадения щяха да бъдат в палубата, принормален бой, а това че Бисмар много бързо е престанал да бъда боеспособен и британците за да пестят снаряди са го стреляли от близо (с произтичащото от това % разпределение) с нищо не доказва неовата добра защитеност. Ако си пропуснал хода на събитията: той първо се скапва и те после го доближават. А не обратно
първо се скапва и те после го доближават
първо се скапва и те после го доближават
първо се скапва и те после го доближаватLast edited by Imperial; 17-12-2004, 20:39.
Comment
-
Я пак ми кажи от каква дистанция е извадена артилярията на бисмарк от строя?Родни открива огън и се сблъжава от 20 000 ярда първите попадения са от 18 000, но той не вади цялата артилерия тогава.Боят се води с 50% от артилерията на Бисмарк на дистанция 8-10 000 ярда.Към 9.20 немците вкарват за малк - символично извадената от строя носова кула тя дава два залпа и пак излиза от строя.П.В.
Comment
-
След такъв опитен разстрел, кйти е показл всичкте му слабости и силни страни няма какво да говорим.Корабът е с много здрава броня и отслабена защита на кулите и барбетите в сравение с всичко или нищо, макар, че не е гаранция, че не пробиващ удар както е станло с барбета на Жан Бар да бъде узвадена цялата кула или при Гуадалканал строшен вътрешения ротатор на барбета на кула У на Саут Дакота и тя била заклиненаП.В.
Comment
-
320 мм е много здрава броня :nut: :nut: Че какво да кажем тогава за 374 мм при това не посредствената германска а от най-добрата в света
Та понеже ти е кеф да дъвчеш германските фосили (ха познай какво значи тази дума) просто държа да ти посоча че Шарнхост е по-добре защитен от Бисмарк.
Иначе понеже не можете да се досетите ще ви дам жокер: корабът е с 3-оръдейни кули.
Естественно очаквам Пламенведнага да обърка. И да се опита да ми припише нещо което не съм казал/написал.Last edited by Imperial; 17-12-2004, 20:41.
Comment
-
Моят коментар:
Отново Гоги демонстрира, че има една единствена цел в тази тема, а именно - да се заяжда с Пламен. Пламен си изпусна нервите 1-2 пъти, но след този бараж ругатни от страна на Гоги, даже му съчувствам.
Имам чувството, че само Тъндъра разбра за какво беше бана.
Отново повтарям: ако даден потребител смята, че друг потребител изнася невярна информация, то даденият потребител разполага с много други начини да обори същата. Ругатните нито са ефективен метод за увеличаване информационната стойност на темата, нито пък водят до нещо позитивно за ругаещия, особено в рамките на форума.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment