Plamen написа
Чуденки
Collapse
X
-
Едно на ръка дето е малък да е броненосец за брегова отбрана, второ те са с 2-4 оръдия главен калибър - тоя има поне 6Can't talk! Got to Shoot! -
мисля два пъти вече казах че не крайцер, пък вие колко есминеца знете с броневи пояс (той се вижда и на снимката) или пък с посочената от мене минимална дебелина на бронята? Продължавайте да гадаете, може пък да е линкор
Comment
-
-
Comment
-

Айде бе, то се е видяло че подводницата няма да я познаете ама поне корабът, примерно може да обърнете внимание какви са далекомерите.
А подводницата е Делфин, Португалска, понеже не я познахте няма да дам информация за нея.Comment
-
-
Comment
-
Друг да ги познава загадките аз бях до тука с тоя форум.Gaden Gogi написаняма да давам жокери, пък и загадката не са какви са, просто ви казах да обърнете внимание.Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
Е пък си и ти, фръц фръц, кати си видял че мението да даден потребител не ти допада просто не му обръщаш внимание и толкоз.
Айде понеже сте запецнали да ви дам жокер: главният калибър е в три двуоръдейни кули. Понеже на снимката се виждат две можете да се досетите че третата е в кърмата.Comment
-
-
-
Откровено казано с тия далекомери съвсем малко ми прилича на руски кораб, но кулите не намязат на руска конструкцияCan't talk! Got to Shoot!Comment
-
Айде още един жокер: ако видите размера на далекомерите ще се ориентирата в размера на кораба. А самата конструкция трябва да ви е голяма подсказка.
Още един жокер, построени са 3 такива кораба, след войната са използувани за изпитания.
Последн жокер за тази седмица: В някой от броевете на Моделист-конструктор в морска колекция не само го има на картинка, ами е на главната най-голяма такава.Comment
-
-
Comment