If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, обидно, я сам попался выше (см. по ссылке Thorn).
Я старался, искал ответ, нашел его честно в интернете, а Торн сказал, что это просто можно сделать...
с одной стороны было немного обидно, а с другой стороны с помощью Торна у меня появился новый навык в поиске.
между тем, "Google search by image" - не всесилен.
В той же теме (см. ссылку) Nick задал загадку с фото, которую нельзя разгадать с помощью "Google search by image"
появился даже азарт - загадать такую загадку, чтобы найти ответ было нельзя с помощью "Google search by image"
Имам следния въпрос.
Защо моряците са облечени със странни качулки и ръкавици, бели. Мислех, че само в затворените електронни зали, но наскоро гледах филм на който разчета на 50 калиброва картечница разположена на носа беше пак със същите качулки и ръкавици.
Благодаря за всяка информация.
Още един въпрос, не намирам нищо отностно съкръщението HMSA като част от името на бойния кораб, прерових какви ли не акронимни речници и от сорта, знам че е нещо елементарно, но флота и въобще морското дело ми е малко далечно.
Благодаря, предварително за отделеното време.
Вероятно, видях го в сериала "Морски патрул", който е за приключенията и службата на кораба от австралийския флот https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sea_Patrol.
Извинявам се, объркал съм съкращението, грешка на пръстите.
Comment