Хич даже не е, вижте има си самолет, по модела можете да познаете страната, има си и въоръжение ама за сега няма да го казвам, а корабът е мноооого известен.
Чуденки
Collapse
X
-
-
А на мене ми мяза на немски спомагателен крайцер. И предполагам че май се казва ОрионLast edited by Thunderchief; 06-01-2005, 13:14.Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
Я да съживим малко темата, тук таме има бели петна по снимката защото някой (разбирай аз) си е играл да заличава издайнически надписи и знаменца. айде дерзайте докато не съм забравил кой беше корабът.Last edited by Gaden Gogi; 18-07-2005, 15:15.Comment
-
Намяза на руски броненосен крайцер или Россия или Громбой, но ще поразгледаме(аз и другото ми аз
) още
Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
-
Имам чувството, че ако е руско то е бронепалубен и е Варяг.Аврорите са тритръбни, а Асколд - 5 тръбен.Крайцерите втори ранг са с 2-3 димохода.Не е американски или френски.П.В.Comment
-
Е там е работата - и Россия и Громобой са с по 4, та за това кумините няма как да са ми ориентир, Баян също е с 4 но на палубата на това нещо не виждаме кули, а прав е Рюйтер че прилича и на Варяг, но поне на мойта картинка на Варяг го няма задния казермат дето се вижда на снимкатаCan't talk! Got to Shoot!Comment
-
-
Ми недей, няма да е интересно, ако ни подскажеш. Пък ако много ни се опъне просто ще я зае.ем и като ти избяга публиката ще си я познаваш самGaden Gogi написаНищо няма да ви подскажа, но от сега виждам как допускате кардинални грешки
-
-
А мене пък са ме заболели други работи с по-простички имена ма не е прилично да казвам тука кои саGaden Gogi написаБоли ме глаутеуса ш'а знаеш.
. Здраве да е. Загадчицата е хубавка, сега дирим.
-
-
Както вече споменах: кардинално сте в грешка, ама кой ли слуша. После пак ще обявявате голямо-огромният самолетоносач за крайцер.Comment
-
-
Кое? самолетоносачът ли?
Иначе айде от мене да мине: това е крайцер, снимката е правена 1912г (което ще рече че до тогава не е потънал или поне е изваден), в друго грешите, даже ти си го изръсил.Comment
Comment