м-м-м-м това трябва да мине поне два курса с омнадрен и ретабулил че да заприлича на крайцер, предвид е двете споменати неща са стероиди бройте го за подсказка. Още един жокер и двете преживяват ВСВ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чуденки
Collapse
X
-
Dinain написаЛек крайцер строен преди ПСВКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Абе картинката определено прилича на шлюповете клас Егрет ама никак не съм сигуренКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Gaden Gogi написаотплесна се доста, аз нали съм написал
Трябва ли да болтирам много важната дума?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Европейско ли е?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
A преди ВСВ ли е строено?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Aз няма пък да се напъвам да не стане мазало
Честно казано в момента съм се заловил да тегля един справочник щото инак няма как да ти позная загадката. А и там има интересни корабчета. Да си чувал за кораб за управление на авиацията?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
дааааа, чувал съм, дори съм чел
Айде докато теглиш справочника (а можеше да си поискаш и от мене) една загадка в духа на последните дискусии:
кое число е по-голямо 2 или 3, нямате право на жокери, на позналият първи му се приспада дръпване на ухо (но само на едно защото в последните теми има жокер).
Comment
-
Gaden Gogi написадааааа, чувал съм, дори съм чел
Айде докато теглиш справочника (а можеше да си поискаш и от мене) една загадка в духа на последните дискусии:
кое число е по-голямо 2 или 3, нямате право на жокери, на позналият първи му се приспада дръпване на ухо (но само на едно защото в последните теми има жокер).
Иначе за можене, можех ма кой да се сети?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment