Кораб, даже си личи че е вързан за брега. Не е Дюкът.
Чуденки
Collapse
X
-
-
Поне си личи, че е бивш боен кораб преоборудван в блокшив.Gaden Gogi написаКораб, даже си личи че е вързан за брега. Не е Дюкът.
А случайно да е някой броненосец от класа на Кинг Едуард VII?Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
Не е английски, а без обидно наименованиое няма да ви подскажа. А ако примерно кажа че е страната на Марлборо, ще излъжа защото последният е бил Британец. Айде гадайте.Comment
-
Ич няма да гадая. Това е бившия ВВ-7 Илинойс. Можеше да я кръстиш "страната на Кока кола и макдоналдс"Gaden Gogi написаНе е английски, а без обидно наименованиое няма да ви подскажа. А ако примерно кажа че е страната на Марлборо, ще излъжа защото последният е бил Британец. Айде гадайте.
Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
-
-
Голъм, не знам защо е така преоборудван.Долният кораб е 200% американски - личи му по ажурните мачти и далекомерите - от ранните американски с 305мм оръдия - вероятно Арканзас, но не съм много сигуренП.В.Comment
-
Че какво му има на участа? Корабът остарява и понеже е жалко да се нарязва го превръщат в плаваща казарма. Това е практика в много флотове.gollum написаА сега обяснете и защо тоз кораб го е постигнала подобна участ.Comment
-
А познах ли?gollum написаА сега обяснете и защо тоз кораб го е постигнала подобна участ.
ВВ-7 ли защо го е постигнала такава участ? Ами просто е остарял, дали са го на Морската милиция на щата Ню Йорк(което ако питаш мене е морски вариант на Националната гвардия, но не съм сигурен) и са го направили на казарма.
Гоги, близо си но тоя дето се пеняви не е Делауер
Пламен пък е много далечеCan't talk! Got to Shoot!Comment
-
Голъм, не знам защо е така преоборудван.Долният кораб е 200% американски - личи му по ажурните мачти и далекомерите - от ранните американски с 305мм оръдия - вероятно Арканзас, но не съм много сигуренП.В.Comment
-
-
-
-
мерси за подсказката - то с такова разположение може да бъде само Тексас и Н Йорк.Залагам на ТексасП.В.Comment
Comment