Как е морето?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кубрика на простите моряци
Collapse
X
-
E какво нали се видяхме на гарата? Освен това хората които са достатъчно глупави да скочат от висок вълнолом в плитка вода след това имат проблеми с предвижването. Пък и не бях сам което означава че трябва да се съобразявам. Иначе магазинът на Червеният площад е мъъъъка, 5 модел НА КРЪСТ И ТО АКО БРОИМ ДРЕВНИТЕ РУСКИ ЩАЙГИ, САМО В ЕДНА КНИЖАРНИЦА ИМАШЕ УЧЕБНИЦИ ПО КОРАБОСТРОЕНЕ И СЕ ОКАЗА ЧЕ АЗ ГИ ИМАМ ВСИЧКИТЕ, ВЗЕХ СИ САМО ЕДИН ЗА ТЕХНОЛОГИИТЕ В КОРАБОСТРОЕНЕТО, ПОЛОВИНАТА ОТ КОЙТО СА СТАНДАРТНИ НЕща за всички машиностроителни специалности и респективно аз ги знам. Но като анализирах новата информация стигнах до някой много важни извода за предимствата на любимата ми схема за задвижване.
Comment
-
Някой беше подшушнал във военноморският музей че ще има инспекция и те здраво лъскаха Дръзки, обаче аз бях цивилен и камуфлиран и не ме забелязаха. Иначе голяма наглост да ми искат 4 кинта да разгледам разни боклуци. На тези идиоти много ми е чудно кой им е казал че затворите на оръдията трябва да се боядисват???
Comment
-
Gogi ти от кой вьлнолом скочи бе, пьк и при такьв скок се свиват краката и се пада на бомба. Трябваше да ме питаш предварително. Пьк кой ще направи моделчета на "Дрьзки". Те гледат от прьдня боя да направят ти за моделчета говориш. Що искаш да режеш "Строги", щото това не е "Дрьзки". Вьтре няма НИЩО. Всичко е в сградата на музея. Пьк е мальк, щото няма накьде да се разшири. Дай боже да го преместят на "Почивка", тогава ще има за какво да даваш 4 Лв. и да не мрьнкаш.Rolling, turning, diving
Rolling, turning, diving, going in again
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high.
Comment
-
Работите с музея са си изцяло техен/ваш проблем, аз просто се възмущавах от цената за едно няма нищо. А моделите ги предлагаше Плае. Според мен биха били прекомерно скъпи за да се излъже който и да било.
Става въпрос за вълнолома разделящ Ривиера и Златни, и аз от къде да знам че на такова голямо разстояние (към 30м) от брега ще е толкова плитко.
Comment
-
Защото за разлика от тебе занам как се произвеждат и колко струват матриците, Вариантите са следните:
-леене под високо налягане-ужасно скъпи матрици за огромни серии
-леене под ниско налягане-по ниска цена , по-малък ресурс, но пак серията е голяма
-смола-малки серии но на практика ръчна изработка и пак висока цена
като тук освен цената на кита трябва да се взема предвид и стойността на изработката.
може естрественно и да е скрач, обаче тогава цената ще е още по-висока.
И естественно остава въпросът какъв ще е пазарът на такива неща.
Comment
Comment