Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адвокат на дявола

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

относно райхъ

едно оръдие с ниска начална скорост трудно може да уцели борд, макр че не е невъзможно.Например Масачузетс със 701м/сек поразява наклонения борд на Жан Бар
    П.В.

Comment

naprotiw sywsem si e weroятно, въпрост е вече на каква дистанция какъв е процентът. а това може да се изчисли, в момента има работа но ако ми напомниш утре ще го сметна, само си кажи за кои оръдия и кой кораб.

Comment

Аз ти казвам 406/45 1225 кг снаряд на Масачузетс срещу борда на Жан Бар обаче никъде не пише дистанцията.Май е 22 000м, но не съм сигурен
        П.В.

Comment

напиши си оръдията и размерите на целта: широчина и височина на борда/пояса, а аз ще го сметна за различните дистанции.

Comment

ширина и височина не е ли едно и също?
            П.В.

Comment

как пък ще е едно и също? ето пример, една висока жена ще има дълги бедра, а една широка жена е или бременна или дебела. а иначе става дума за широчината на кораба и височината на борда/пояса.

Comment

имаш предвид височина на борда - 5.90 и дължина на пояса 131м на Ришельо
                П.В.

Comment

ne imam предвид: височина на пояса над водата, височина на борда в същото място, широчина на кораба, пак там.

Comment

погледни във вундефавето.Аз до обед ще съм доста зает, защото ми се изсипа доста работа на главата
                    П.В.

Comment

Аз също има много работа, +това ти искаш да ти направя сметката следователно ти трябва да се напнеш и да изровиш данните за кораба дето те интересува.

Comment

Ок, тогава малко по-късно
                        П.В.

Comment

Небронираният борд на Ришельо е 3150мм - това горната цитадела с дебелена 26мм
                          Надводният 330мм борд е 3280мм
                          П.В.

Comment

а шорочината на корпуса?не че не мога и сам да си я взема ама като дваш данни давай всички, айде сега сам ще го направя сам ама за друг път да знаеш.

Comment

Браво на мене, направих сметките, дано са полезни на хората. Става дума за вероятността за поразяване на борда или палубата на Ришельо от снарядите на 16"/45 (40.6 cm) Mark 6

5--(63.81%/ 77.56%) --(36.19%/ 22.44%)
                              10--(43.66% /60.30%) --(56.34% /39.70%)
                              15--(30.85% /46.66%) --(69.15% /53.34%)
                              20--(22.24% /35.93%) --(77.76% /64.07%)
                              25--(16.29% /27.61%) --(83.71% /72.39%)
                              30--(12.01% /21.11%) --(87.99% /78.89%)
                              35--(8.40% /15.24%) --(91.60% /84.76%)

значии първата цифра е дистанцията в хиляди ярда, в първата скоба са дадени процентите за поадение в борда на тази дистанция, във втората скоба вероятността за поражение на палубата, първите цифри за всяка скоба са ако се гледа само височината на пояса, вторите ако се гледа цялата височина на борда, това би имало по-голямо значени за корани с казематен пояс (Бисмарк,Шарнхост) поради декапиращият ефект на последният.
                              Пак да повторя : БРАВО на мене, сега като ми кефне може и за други комбинации от оръдия и кораби да сметна.

Comment

Ето и картинка, тя е за вариантът пояс/палуба, червеното е вероятността на палубата:

Comment

Working...
                                X